Brevkassen: Hvilken dildo & vibrator er bedst til nybegynderen?

Hvilken dildo er den bedste til nybegynderen? Og hvilken vibrator er den bedste vibrator til begyndere?

Det er et spørgsmål vi hos lovebuddy får relativt ofte.

Her kommet et kort svar på, hvad du bør kigge efter.

Primært vil jeg dog sige, at der ikke er stor forskel på den vibrator dør bør købe som nybegynder eller erfaren.

Det eneste kan være, at du måske skal vælge en lidt mindre kraftig vibrator, hvis du er begynder.

Men de fleste vibratorer kan, selv hvis de er kraftige, godt skrues ned til et passende niveau.

Mere kompleks er det heller ikke med dildoer til begyndere. Her skal du primært gå efter silikone dildoer (ikke glas eller stål).

Du kan finde indlæg om de bedste vibratorer og dildoer til begyndere her:

 

Vi vil i indlægget besvarer følgende spørgsmål:

  • Hvilken dildo er bedst til nybegynderen?
  • Hvilken vibrator er bedst til nybegynderen?

 

____________________________________________________________________________

Hvilken dildo er bedst til nybegynderen?

En dildo kan være designet i mange forskellige formater i et lækkert udvalg af forskellige farver. Derfor kan det være rigtig svært at finde lige netop den dildo, du som ny mener er den perfekte til dig. Man vil nemlig gerne prøve lidt af hvert, uden at det bliver alt for dyrt. Bedste dildo til nybegynder

Jeg mener at man skal vælge den man synes om, det vil sige den du føler virkelig er dig. Men det kan selvfølgelig være en udfordring for selv den bedste. Derfor har jeg valgt at bringe nogle billeder at den dildo til nybegynderen, som jeg ville vælge. Jeg har ligeledes linket til den af nedenstående således du kan læse mere om den, hvis den fanger din interesse.

Der er tale om en producenten YOU2TOYS, om i gennem lang tid har produceret mange forskellige dildoer, og derfor også er ualmindeligt gode til det. Vi har valgt en rigtig begynder dildo, som derfor er billig og man efter at have prøvet den gerne skulle have lyst til at købe en der er lidt dyrere.

Som du kan se af sidestående billede, så er den realistisk med blodårer og derudover har den en fornuftig længde – alt sammen nået jeg mener er med til at gøre den til den perfekte starter  dildo.

____________________________________________________________________________

Hvilken vibrator er bedst til nybegynderen?

En vibrator til nybegynderen er faktisk super nemt for mig at anbefale, for disse produkter findes også i den billige klasse, og er derfor relativt nemme at vælge.

VI har valgt en som i flere omgange er blevet kåret som en testvinder – nemlig en nybegynder vibrator fra satisfyer 1. De formår at give dig en helt anden onanioplevelse, der er nemlig inkorporeret hele 11 forskelle vibrationsniveauer, som du nemt kan styre fra knappen i toppen. Der medfølger selvfølgelig en guide, således du ikke er på herrens mark. Billig vibrator til nybegynder

En anden rigtig vigtig feature ved dette produkt er, at det er lydsvagt selvom man bruger det absolut højeste vibrationsniveau, og det er naturligvis helt perfekt for dig som måske gerne vil hygge dig selv i fred og ro.

Så er det selvfølgelig bare dig, som skal kunne være stille – og det tror vi du får svært ved, for dette produkt er intet mindre end fantastisk.

Denne vibrator er derfor efter vores mening det perfekte produkt for dig, som er helt ny i brancen. Så til svaret på spørgsmålet: hvilken vibrator er best til nybegynderen, må vi svare denne vibrator, som stimulerer dine skamlæber via trykluftbølger.

Og dens motor er overraskende kraftig – dette er selvfølgelig også nået de 11 forskellige vibrationsmønstre bekræfter.

Produktet koster intet mindre end 199 kr. hvilket i og for sige er en super pris taget i betragtning, at det er en prisvinder vi har med at gøre. Desuden anvender den aaa- batterier.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk