Brevkassen: Hvordan virker en penisring?

Mit navn er Katrine og jeg arbejder fast på lovebuddy.dk, som skribent. Jeg har i mange år været fascineret af den erotiske verden, og er det stadigvæk. Der er ingen tvivl om det bare er mit kald. Jeg trives virkelig med det, og kan slet ikke forestille mig en hverdag uden min elskede lovebuddy.dk side.

Min brevkasse fungerer således, at jeg løbende modtager spørgsmål på forskellige ting, som jeg har samlet her i brevkassen.

Der findes svar på alt mellem himmel og jord, så hvis du vil have en bredere viden indenfor erotik, så er denne brevkasse et rigtig godt sted for dig. I dag vil jeg svarer på spørgsmålene: Hvad gør en penisring og hvordan virker en penisring.

Vi har allerede et indlæg omkring penisringe, så der kan du finde alle svarerne ved at klikke her – jeg vil dog alligevel svarer kort på spørgsmålene i dette indlæg:1. Hvad gør en penisring? 

En penis ring har til formål at stimulere mandens lem. Det vil sige den forøger blodtilførslen således manden oplever en bedre og større erektion dermed giver sin partner en bedre orgasme. Penisring indlæg billede 1

Der findes et bredt udvalg af penisringe, og derfor kan det som kunde været utroligt svært at vælge, men det er simpelthen blot at tage den man lige føler for.

De opfylder nemlig alle det de reelt set skal, nemlig at give en bedre erektion og øge sensitiviteten under samlejet. Penisringe kan anvendes både under sex, men også hvis manden er alene hjemme og bare ønsker at hygge sig selv.

Som det fremgår af nedenstående billede sættes en penis ring ned over penishovedet og herefter vil den helt af sig selv blive siddende og give en bedre erektion. En penis ring giver ligeledes en længere erektion således du kan holde længere under samlejet og dermed imponerer din partner.

2. Hvordan virker en penisring? 

Som nævnt ovenstående virker den ved, at man blot tager den ned over sit lem. Faktisk kan man få nogle penis ringe med vibratorer, og dermed giver dette endnu en stimulationseffekt som ligeledes er fantastisk og som ikke må undervurderes. Penis ring billede til indlæg

En penis ring fungere ligeledes som god stamina træning, på den måde at du bliver bedre til at holde i længere tid, så derfor er sådan et produkt utroligt populært og ofte mange mænds allerførste sexlegetøj.

Dette er der naturligvis ikke nået at sige til, da relativt mange mænd bøvler med at komme for tidligt – hvilket jo reelt set er en smule pinligt og også træls for manden, som i 9 ud af 10 tilfælde gerne vil give pigen en rigtig god oplevelse med ham.

Helt praktisk virker den sådan, at den forhindrer blodet i at løbe retur, og derfor forbliver blodet i penissen og på den måde får manden en hårdere erektion end uden sin penisring. Der findes et væld af forskellige frække penisringe, som sagt med og uden vibrator og anal stimulation og meget mere, derudover vil du, når du køber den modtage flere forskellige typer af ringe således der altid vil være en som du kan passe.

De ringe du modtager er typisk utroligt fleksible, og derfor er det nemt at få den til at passe din penis helt perfekt. Vi har hvertfald ikke endnu oplevet en som ikke har kunnet passe sin penisring.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk