Bøf og Blowjob Dag: Komplet guide

Glæder du dig også til den 14. marts? Det er dagen i kalenderen, der lugter lidt af mand. Det er dagen der giver anledning til at forkæle eller blive forkælet, med de to ting, som de fleste mænd elsker.

Hvad er bøf og blowjob? Lad os da lige slå helt fast først, hvad dagen to jernekomponenter er. En bøf er et stykke kød fra et dyr (du kan også få plantebaserede alternativer til kød som en lige så lækre). Et blowjob er oralsex givet til en mand. Bøf og blowjob dag er den dag, hvor mændene får begge dele!

Hvad er bøf og blowjob dag?

Bøf og blowjob dag er en ny årlig tradition, som afholdes d. 14. marts. Det er mændenes modsvar på den feminine valentinsdag. Hvor valentinsdag er romantisk og ofte fyldt med overraskelser og gaver, er bøf og bj dag helt simpel. Det er kun de to ting – en bøf og et blowjob, og ikke nødvendigvis andet. Så er manden glad.

Bøf og blowjob er den stereotype mands yndlingsting i verden. Bøf har længe været set som en maskulin ret. Blowjob er at nyde og modtage uden samtidig at give, hvilket også gør det til en yndlingsbeskæftigelse for manden. Kombiner disse to favoritter og du har den stereotype mands bedste dag.

Sexolog: Sådan giver du det bedste blowjob

Det bedste blowjob er indfølt og entusiastisk. Det er et blowjob, hvor du ikke har andet i tankerne end din mands pik, og dit eneste mål er at tilfredsstille og gøre ham glad.

Først sørg for du selv er lækker. Tag et bad, tag noget frækt lingeri på og gør lidt ekstra ud af dig selv. Se ud som han bedst kan lide dig. Han skal gerne blive tændt og liderlig, så han ser dig. Bed ham sætte eller ligge sig til rette og bare slappe helt af. Tag styringen og giv ham følelsen af, at der er noget helt fantastisk i vente.

Start langsomt og pirrende. Lad dine hænder forførende vandre over hans krop. Begynd at lade din tunge røre hans pik helt blidt og blødt. Slik hans skaft med en dejlig bred, våd tunge og mis ikke en eneste plet. Når han er ved at gå ud af sit gode skind af længsel efter at være inde i dig, da tager du hans pik i din mund.

Sørg for at du har godt med mundvand, så det ikke bliver tørt. Sørg også for at holde dine tænder helt for dig selv. Lad din varme, bløde, våde mund slutte tæt om hans pik. Du kan bevæge dig langsomt eller hurtigt, du kan gå dybt, du kan sutte, suge og bruge din tunge. Du kan variere dit tempo og din teknik for at gøre det spændende. Kender du din mand godt, ved du nok også, hvordan han allerbedst kan lide det.

bøf og blowjob dag tips

Det er vigtig at han både kan se og høre på dig, at du nyder at give ham et blowjob. Støn og lav nydelseslyde, og når du engang imellem har pikken helt ude af din mund, så sig noget frækt til ham. Kig ham af og til i øjnene, og smil når du kan. Lad din krop lave små bevægelser der viser, at du er tændt og kan lide det du er i gang med.

Mens du giver hans pik det bedste din mund har at tilbyde, så glem ikke også hans pung, mellemkøb og numse. Du kan holde om og massere hans andre erogene zoner, og du kan en gang imellem lade din tunge og mund vandre derned.

Når du kan mærke at han er ved at komme, så sæt farten ned og gør det mindre intenst. Stop helt om nødvendigt. Lad ham ikke komme for hurtigt. Træk i stedet nydelsen ud så længe i begge kan holde det ud. Når du endelig giver ham lov til at komme, vil hans orgasme være eksplosiv! Hvis du kan lide det, så lad ham komme i din mund.

Din mand vil være ovenud lykkelig og du kan være stolt over at have givet ham et helt fantastisk blowjob.

Kok: Sådan laver du den bedste bøf

Du steger en god bøf ved at varme stegepanden godt op før du putter dem på. Smør lidt olie på bøfferne, og steg dem så i tilpas mængde smør. Sørg også for at salte bøfferne en halv times tid før de steges. Stegetiden afhænger af bøffens tykkelse, men omkring et par minutter på hver side. Ved bøfferne ofte, og steg dem ikke på for høj varme. Når de er færdige, så lad dem lige stå og trække nogle minutter før servering. Men det vigtigste er at købe kød af høj kvalitet.

Den bedste bøf er den bøf, der ikke har lidt. Hvis du insisterer på at spise kød, så sørg for at det kommer fra ordentlige forhold – fritgående, lokalt og økologisk. Det smager ikke godt, når det giver dårlig samvittighed.

Bare fordi det er bøf og blowjob dag betyder det ikke, at du ikke kan vælge dyrevenlig og klimavenlig aftensmad. Der er efterhånden så utrolig mange plantebaserede efterligninger af kød, og de smager fantastisk og rigtig meget som den ægte vare. Der er altså ingen undskyldninger.

bøf og bj dag

Du kan også:

Bøf og blowjob dag kan også være en invitation til at give jer tid til at være sammen og lege. Gør det til en spændende og sexet dag eller aften.

For at forkæle ham ekstra meget, kan du træne op til bøf og blowjob dag med bækkenbundskugler og knibeøvelser. Så hvis det ikke kun bliver til et blowjob, men også en gang hed sex, så kan du virkelig gøre ham glad.

Som kvinde kan du varme dig selv op til sex og skrue op for din nydelse mens du giver ham et blowjob ved at være iført vibrerende trusser eller bruge et vibrator æg. Du kan også give ham en penisring på, så hans erektion kan være længerevarende og mere imponerende. Hvis den vibrerer kan den også give ekstra krydderi til blowjobbet.

Kunne det være frækt at se hende have en dildo i fissen mens hun sutter din pik? Du tænder måske endda på at se hende forsøge at klemme en kæmpestor dildo op? Køb en dildo eller en ekstra stor dildo og gør bøf og bj dag endnu bedre. Hvis i føler jer kinky og vovende kan I også skrue ekstra højt op for varmen på denne dag og eksperimentere med bondage og sex møbler.

Som mand kan du takke din kvinde for hendes fantastiske blowjob ved at forære hende en vibrator eller en rabbit vibrator, som hun kan nyde alene eller sammen med dig.

Er det sådan at du ikke i øjeblikket har en elskerinde, kæreste eller kone, som kan forkæle dig på bøf og blowjob dag, så kan du stadig få en formidabel aften. Invester i stedet i en sexdukke eller et fleshlight, og lad legetøjet give dig den nydelse du fortjener.

Derfor holder vi bøf og bj dag

Der findes i dag et utal afmærkedage. Det er alt fra forskellige dyrs dage til forskellige madretters dage og alt muligt ind imellem. Mon ikke der faktisk er en eller flere af disse, som hænder hver dag. Vi bruger dagene til at rette fokus og opmærksomhed mod noget, støtte noget, fejre noget eller anderkende noget.

Bøf og bj dag er altså en dag lidt ligesom fars dag eller valentinsdag. Det er dag der er til ære for den simple, almene mand, som bare godt kan lide en god bøf og et godt blowjob. Det er bare en mandedag. Det er en mulighed for kvinderne for at forkæle, give og være til tjeneste.

Vi holder mærkedage, fordi vi godt kan lide det. Vi kan godt lide traditioner og anledninger og særlige stunder. Vi elsker når det er en speciel dag og vi elsker en invitation til at gøre noget andet med vores dag eller aften. Bøf og blowjob dag er ingen undtagelse. Selvom det er forholdsvis nyt i Danmark, så er der stadig rigtig mange som holder bøj og blowjob dag.

Hvornår begyndte bøf og blowjob?

Det hele begyndte tilbage i 2002, hvor en amerikansk radiovært i Boston introducerede sine lokale lyttere til Steak and Blowjob Day. Bøf og bj dag falder den 14. marts, præcis en måned efter valentinsdag. Dagen er altså på en form for tilbagebetaling for mændene, eftersom de var giverne til kvinderne på valentinsdag.

Den uofficielle helligdag kom dog først til Danmark i 2009-2010 da det kunne findes på google. Da konceptet så blev nævnt i Go Morgen Danmark tog danskerne det rigtigt til sig. Mange deltager i dagen mest for sjov, og fordi det er skønt med mærkedage, der kan invitere og inspirere til lidt ekstra hygge.

Der er mange holdninger til dagen. Nogen elsker den, nogen synes den er latterlig, både nogle mænd og nogle kvinder føler sig stødt af den, og andre igen er helt ligeglade. Du kan vælge at gøre dagen til hvad end du ønsker den skal være. Det er blot en anledning til at forkæle mændene, hvad end forkælelse betyder for jer.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk