Bedste selvlysende kondomer

Kondomer er en praktisk, økonomisk og særdeles effektiv måde at beskytte sig på, når det drejer sig om udfoldelserne på lagnerne.

For de første er kondomer stadigvæk den absolut mest effektive måde, at undgå uønsket graviditet, men kondomerne er også en af de bedste måder, at undgå langt de fleste kønssygdomme – og det er uanset om det handler om vaginalt, analt eller oralsex.

Når dette så er sagt, så er et kondom ikke blot et kondom.

Nemlig derfor har jeg testet og anmeldt det bedste selvlysende kondom.

Den jeg vil anbefale dig at købe kan du finde herunder:

https://coolkondom.dk/products/amor-kondom-neon-10stk

 

Forskellige varianter af de bedste selvlysende kondomer og andre

Der findes nemlig rigtig mange forskellige varianter af det lille gummiærme. For det første kommer kondomer i adskillige størrelser; lige fra de allermindste til det bogstaveligt talt kæmpestore. Desuden kan man også få lidt hjælp til at yderligere stimulere sin partner, idet der også findes et utal af rillede og knoppede modeller. Kondomerne holder sig heller ikke tilbage, når det gælder farver, og man kan i dag få kondomer i stort set alle regnbuens farver. Selv hvis du har lyset slukket, så findes der et kondom, der passer til lejligheden; og det er nærmere bestemt de selvlysende kondomer, der de senere år har oplevet lidt af en renæssance. Selvlysende kondomer er et muntert indslag til ethvert soveværelse, og kan desuden også bruges i forbindelse med visse erotiske lege med partneren. Selvlysende kondomer er faktisk lige så sikre som almindelige kondomer, så du behøver ikke bekymre dig alt for meget om der bare er tale om et spøg og skæmt indslag. De fungerer nemlig fuldstændigt som almindelige kondomer. Køb kondom online, og du vil ganske hurtigt opdage, at der faktisk findes rigtig mange gode bud på selvlysende kondomer anno 2019.

Er selvlysende kondomer sikre at bruge?

Nu spørger du måske dig selv om selvlysende kondomer måske udgør en sundhedsfare. Det korte svar er, at nej det gør det på ingen måde. Når de forskellige kondomproducenter laver deres selvlysende kondomer, så anvendes der et særligt fosforberiget pigment, der har undergået strenge tests, så man som forbruger er sikker på, at man ikke lider fysisk skade. Dette særlige pigment har selvfølgelig den funktion, at det lyser op, når det er mørkt. Hvis du stadig er bekymret for dit helbred, så vil det uden tvivl berolige dig at vide, at de selvlysende kondomer typisk består af tre lag (inderst og yderst), hvoraf de to er almindelig latex, og det sidste er fosforpigmentet (sikkert placeret imellem de to latexlag).

Sådan aktiverer du de bedste selvlysende kondomer

Selvlysende kondomer er derfor fuldt ud lige så sikre at bruge, som almindelige kondomer. For at aktivere dit selvlysende kondom, så skal du faktisk blot slukke lyset, og vupti du har din helt egen ”glowstick”. Du kan endda aktivere kondomet, mens det stadig er i sin indpakning. Du vælger selv. Det anbefales dog, at du aktiverer kondomet imens du bærer det. Når det hele så kører, så har du et sjovt kondom, der kan lyse i mørket ved fuld styrke i omtrent femten minutter; hvis du endnu ikke er færdig med samlejet, når dette sker, så skal du blot tænde lyset igen i nogle få sekunder, og dit kondom vil nu lyse igen. Selvom selvlysende kondomer generelt er af god kvalitet, så er der dog forskel på de forskellige mærker; og netop fordi der trods alt er fosforpigment i denne type kondomer, så gør du klogt i at vælge et kvalitetsmærke. Køb kondomer et sted, som du har tillid til, vil nok være det bedste råd du kan få med på vejen.

Hvilke lejligheder passer selvlysende kondomer så til?

Det skal på nuværende tidspunkt nævnes, at det ikke er alle tidspunkter et selvlysende kondom passer til. Generelt vil det nok være en dårlig idé, at vælge denne type kondom til f.eks. bryllupsnatten eller engangsaffærer. Der er jo netop tale om et noget uhøjtideligt produkt, der mest af alt er designet til at tilføje lidt sjov til soveværelset. I det følgende kan du få lidt inspiration til de helt perfekte lejligheder til dit selvlysende kondom, samt nogle af fordelene ved at vælge denne type kondom.

Morgensex med de bedste selvlysende kondomer

Der findes som bekendt ikke en bedre måde at vågne op på, end med lidt overraskende morgensex, og du kan gøre hele affæren endnu bedre med de bedste selvlysende kondomer. Dette vil tilføje lidt sjov til morgensamlejet, og uden tvivl give jer noget at smile af, når i går videre med jeres dag. Som et ekstra pift, så findes der faktisk også selvlysende glidecreme, som f.eks. kan bruges til at tegne eller skrive lidt frækt på hindandens kroppe.

Selvlysende kondomer kan minimere akavede afbrydelser

Hvad vil dette nu sige? Forklaringen på dette er, at netop fordi de selvlysende kondomer er selvlysende, så er de nemme at finde. Slut er dagene med at rode i natbordsskuffen efter kondomet, mens hun utålmodigt venter. Du skal blot åbne skuffen, og du vil i løbet af et hundrededelesekund kunne lokalisere dit kondom, så i kan vende tilbage til aktiviteterne.

Du holder simpelthen længere

De førnævnte tre lag, som de selvlysende kondomer er sammensat af, har en uventet sideeffekt af den gode slags. Denne sideeffekt er et noget tykkere kondom end almindelige kondomer, hvilket nedsætter mandens følsomhed en smule, hvilket jo i høj grad vil være med til at forsinke den (ofte) for tidlige mandlige orgasme. Så hvis du hører til en af de mange mænd, der regelmæssigt oplever dette, så vil et selvlysende kondom måske være lige det du har brug for.

De bedste selvlysende kondomer kan være et godt kompromis

Ofte vil mange par have forskellige præferencer  i soveværelset. Måske foretrækker den ene part, at lyset skal være slukket under samlejet, hvorimod den anden helst vil have fuldt overblik over situationen. Et selvlysende kondom er faktisk det bedste af begge verdener, idet det kan lyse et mørkt værelse en smule op. Det lyder måske som en dårlig vittighed, men det fungerer faktisk.

Tingene kan tage sig større ud end de måske er

En klokkeklar fordel ved de selvlysende kondomer er, at de faktisk får dit udstyr til at tage sig større ud. Dette er selvfølgelig noget, som rigtig mange mænd vil syntes om, hvorimod mange kvinder vil kunne se det humoristiske i situation. Under alle omstændigheder vil alle vinde.

Hvor der er fordele er der også ulemper

Selvom der er gode grunde til at vælge et selvlysende kondom, så er der desværre også visse ulemper forbundet med dem.

Mindre i størrelse

Mange brugere har desværre rapporteret, at mange selvlysende kondomer er en kende mindre end deres ikke-selvlysende kolleger. Dette er naturligvis en skam, men det bør dog nævnes, at det absolut ikke er samtlige mærker, der er udsat for dette problem. Så bare rolig, der findes også et selvlysende kondom til alle de herrer med en lidt tungere udrustning.

Dårlige produkter på nettet

Hvis du hører til de personer, der godt kunne tænke dig at prøve kræfter med et selvlysende kondom, så skal du ikke bare vælge det første og det bedste mærke. Dette skyldes hovedsageligt, at selvlysende kondomer netop har et spøg og skæmt element, som visse firmaer især slår på, og derved ikke tager det præventive særligt seriøst. Ofte er der heller ikke tilført glidemiddel på mange af de dårligere mærker, hvilket absolut ikke er en spøg. Så gør dit fodarbejde i forvejen, idet der findes en hel del mærker på især internettet. Læs de forskellige kundeanmeldelser, og lav lidt research på de forskellige firmaer. Man skulle jo nødigt ende med en kønssygdom eller uønsket graviditet, bare fordi man har en humoristisk sans. Desuden kan selvlysende kondomer af et billigere fabrikat være skuffende for visse brugere, der netop forventer at se et fyrtårn under bæltestedet. Ofte vil de billige mærkers glød ikke altid være særligt længe, hvilket jo går imod selve pointen med at bruge et selvlysende kondom.

Irriterende ventetid

Selvom man kan spare en smule tid ved ikke at skulle rode i natbordsskuffen, så kommer de bedste selvlysende kondomer dog med en anden type ventetid med sig i posen. Denne ventetid er selvfølgelig det irriterende halve minut man skal vente inden kondomet aktiveres i mørket. Men dette behøver dog ikke være nogen katastrofe. 30 sekunder er trods alt ikke særligt lang tid, og tiden kunne jo for eksempel anvendes til en smule forspil. Så måske er dette ikke decideret en ulempe, men allerhøjst et mindre irriterende øjeblik under samlejet.

Sjove lege med et selvlysende kondom

Et selvlysende kondom kan selvfølgelig også være en glimrende måde at tilføje lidt krydderi til samlejet. For at give jer lidt inspiration, så kommer der her et par gode og uhøjtidelige forslag til spas i soveværelset.

 

  • Gemmeleg med et selvlysende kondom: det lyder selvfølgelig fjollet, og det er det såmænd også – det er jo faktisk det der lidt er meningen. Brug f.eks. det selvlysende kondom til en god gammeldags gemmeleg, hvor partneren med kondomet gemmer sig et sted i mørket, og den anden har nu til opgave at finde ham. Dette kan faktisk også være et pirrende indslag, idet legen kan gå ud på at dyrke sex, så snart personen er blevet fundet.
  • Stjernekrigen med selvlysende kondom: hvis der nu er tale om to mænd, så kan man faktisk sige, at der er dobbelte muligheder for lidt sjov i soveværelset. Prøv for eksempel at lave jeres helt egen udgave af den berømte lyssværdsscene fra Stjernekrigen. Husk selvfølgelig at lave de helt perfekte lydeffekter mens kampen står på. Eneste problem er selvfølgelig, at der kan opstå uenighed om, hvem der skal være Darth Vader.
  • Tag et spejl i brug: dette er mere pirrende end morsomt, for der findes næppe noget frækkere end at se det selvlysende kondom i aktion gennem et spejl. Ikke blot er det superfrækt, det er samtidigt også lidt af en surrealistisk oplevelse af den rigtig god slags. Denne lille ”leg” er desuden perfekt, hvis i har lyst til at afprøve en masse nye stillinger i jeres samleje.
  • Stands ikke med et selvlysende kondom: det vil desuden også være en god idé at anskaffe sig en såkaldt ”Blacklight” lampe, der kan få andre genstande til at lyse i mørket. Fordelen ved dette er, at man kan påføre sig f.eks. armbånd, briller eller visse tøjgenstande, og få dem til at lyse op sammen med kondomet. Det ser ikke bare flot ud, men vil give ens sex en helt ny dimension. Desuden vil det selvlysende kondom faktisk lyse endnu stærkere med blacklight lampen. Så kan man vist roligt tale om en win-win situation.

Et af de bedste selvlysende kondomer på markedet

Amerikanske Night Light selvlysende kondom hører til den absolute superliga, når det kommer til selvlysende kondomer. Selvom indpakningen ved første øjekast kan se en kende umoden ud, så er der her virkelig tale om et kvalitetsprodukt, som du trygt kan lægge din tillid i. Dette fremragende kondom har desuden den fordel, at det blot kræver 10-15 sekunder om at blive aktiveret, og for at dette ikke skulle være nok, så er det samtidigt stort set lige så tyndt som et almindeligt kondom (hvilket visse personer unægtelig vil syntes om). Ved at anvende et Night Light kondom, så er i garanteret en spændende erotisk aften, hvor din partner vil dirre i forventning, så snart lyset slukkes. Når dette så er sagt, så vil det alligevel være på sin plads, at nævne de fæ ulemper, der trods alt findes i forbindelse med dette selvlysende kondom.

Ulemperne ved Night Light

Der er faktisk kun to kritikpunkter man som bruger kan rette imod Night Light. Det første kritikpunkt er selve størrelsen, der desværre er en kende på den mindre side (og andre størrelser findes simpelthen ikke). Dette problem vil dog ikke have den største betydning for flertallen af mændene, men kan dog ikke desto mindre være et problem for de helt store størrelser blandt herrerne. Det andet – og større – problem er, at dette kondom ikke er nemt at opdrive i de fysiske forretninger. Faktisk skal man næsten garanteret en tur på internettet for at købe dem, og dette betyder desværre lidt af en ventetid inden man får kondomerne i hænderne. Så et godt råd vil derfor være, at man køber godt ind, når man bestiller på nettet. Når dette så er sagt, så opvejer kondomets kvalitet nok i sidste ende besværet, og Night Light er derfor rent faktisk værd at vente på.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk