Bedste økologisk glidecreme

Leder du efter helt rigtige økologiske glidecreme?

Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Mit navn er Anne Katrine, jeg er blogger og tester her på siden. Og jeg har gjort dig en kæmpe tjeneste.

Jeg har testet alle økologiske glidecremer og giver dig her “toppen af poppen” aka. mine personlige favoritter. Bedømt og vurderet ud fra en række objektive kriterier.

Resultaterne?


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


Dit sexliv er lige så unikt og individuelt, som du selv er. Mange mennesker har en meget ensrettet opfattelse af, hvad sex er. Men det er en meget gammeldags og meget forkert måde at tænke på sex på; for sex kan i princippet være lige det, som du selv – og en eventuel partner – har lyst til, at det skal være.

Derfor er det også vigtigt, at du ikke stiller dig tilfreds med den viden om sex som film, seksualundervisningen i skolen eller den private snak med dine venner har givet dig. Der er nemlig en hel verden derude, som du bør sætte dig ind i. Det handler derfor om at være åben, opsøgende og afslappet omkring det hele. På den måde får du et bedre sexliv.

Hav styr på det basale

Hvad end du er til den ene eller den anden type af sex, så er det dog altid en god idé at starte med at få styr på nogle af de helt basale ting. Et godt udgangspunkt sikrer dig nemlig tryggere rammer og større succes, når du skal udforske nye sider af sexlivet.

Her er der nogle helt grundlæggende ting, koncepter og hjælpemidler, som det er en god idé at kende til. En af dem, som her bør fremhæves, er glidecreme. Glidecreme er et produkt, som rigtig mange mennesker bruger. Alligevel er den stadig omgærdet af en stor mængde af mystik.

Glidecreme er for alle

For det første, så er glidecreme ikke noget, som man kun bruger, hvis man har seksuelle problemer. Glidecreme kan hjælpe på en række ting, for eksempel vaginal tørhed og problemer med sensitivitet, men glidecreme kan også være en hyggelig ting i sin egen ret.

Dermed er glidcreme for alle, både singler, par og andre konstellationer. Det kan bruges til at lege med, eller det kan bruges til at gøre sexlivet nemmere. Kun fantasien sætter grænser.

Hvad er glidecreme

Glidecreme er lige præcis det, som navnet antyder. Glidecreme er en form for creme eller gel, som kan tilføre fugt og blødhed til de intime områder. Glidecremen gør således både skede, penis eller anus mere fugtige og gør samtidig samleje mere behageligt og potentielt sjovere.

Typisk kommer glidecreme i små tuber lig de cremer, som vi bruger andre steder på kroppen. Det er dermed nemt at dosere glidecremen og bruge den efter behov under sex. Det, du skal tage stilling til, er, hvilken glidecreme, du gerne vil bruge. Her vil du selvfølgelig gerne finde den bedste glidecreme til netop dig.

Der er kæmpe forskel på glidecreme

Konceptet bag glidecreme er ret simpelt, så derfor kunne man godt fristes til at tro, at de forskellige produkter nok ikke kan være så forskellige. Dette er dog en helt forkert antagelse.

Der er nemlig en kæmpe forskel på glidecreme. For det første er der forskel mellem producenterne. For det andet kan du blandt andet vælge mellem vandbaseret glidecreme eller glidecreme lavet på silikone. Hertil kommer, om glidecremen er en original version eller er tilsat sjove effekter. Og så er der selvfølgelig spørgsmålet om de materialer, som glidecremen er lavet af.

Materialet er vigtigt for kvaliteten

Og lige præcis de materialer, som er hældt i glidecremen, betyder rigtig meget for kvaliteten af den glidecreme, som du vælger. Derfor er du nødt til at aktivt at tage stilling til, hvad du har brug for og hvad dy kan acceptere

Du er nødt til at tænke på glidecremen på samme måde som den mad, du spiser, den creme, du putter på din krop og det tøj, som du har på. Glidecremen er i kontakt med din hud, og endda på sarte og intime steder. Derfor bør du overveje, hvad du har lyst til at byde din krop inden for denne kategori af produkter.

Kroppen kan reagere på glidecreme

Da man først opfandt glidecreme, tænkte man ikke på andet end det faktum, at den er et enormt smart redskab og udgør en kæmpe fordel for rigtig mange par, som på denne måde kan få et mere velfungerende sexliv.

Men der er sket meget siden, og generelt er vi danskere blevet meget mere opmærksomme på sundhed, allergener og fordelene ved økologi. Dette er derfor også ting, som vi er begyndt at tage i betragtning, når det kommer til glidecreme. Og det har åbnet op for nye muligheder inden for markedet.

Lidt om økologi

Økologi er ikke bare en betegnelse, det er en sand bevægelse. Fordi økologi er en label, der findes inden for stort set alle typer af produkter, er det svært at forklare helt præcist, hvad det egentlig er for noget.

Men grundlæggende handler økologi om, at man dyrker, producerer og designer ud fra idéen om naturlige materialer uden tilsætningsstoffer, sprøjtegift eller andre kunstige elementer. Når man dyrker økologi, dyrker man således det naturlige og autentiske. Det samme gælder sådan set inden for økologisk glidecreme.

Fordelene ved økologisk glidecreme

I mange former for glidecreme vil du se, at der bruges kunstige materialer for at skabe den fugtende og svalende effekt. Men dette kan du helt undgå, hvis du vælger en glidecreme, som er økologisk. Den bedste økologisk glidecreme er nemlig den, som har alle de gavnende egenskaber, men som er helt naturlig og sund for kroppen.

Der findes heldigvis rigtig mange former for glidecreme, som også er økologisk. En guide til den bedste glidecreme vil give dig et overblik over nogle af de bedste til de absolut bedste priser.

Vælg mere end én glidecreme

Der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god idé at vælge en glidecreme, som er økologisk. Når du vælger den økologiske løsning, tilvælger du nemlig automatisk kvalitet. Du træffer også automatisk det fornuftige valg med hensyn til at behandle din krop og din hud godt.

Men der er ingen grund til at begrænse dig til én økologisk glidecreme. For der er masser af forskellige varianter at vælge mellem, og det kan være rigtig sjovt at eksperimentere med de mange muligheder. Det er altid godt med en helt klassisk glidecreme, som tjener en mere praktisk funktion. Men det er også sjovt at kunne supplere med varianter, som pirrer og supplerer nydelsen.

Varme eller kulde

En rigtig sjov type af glidecreme, som du blandt andet kan vælge, er glidecremer, som påvirker huden, når de påføres. Tit er det sådan, at glidecremen så enten køler huden ned, skaber varme, eller får det til at prikke og stikke.

Det kan måske umiddelbart lyde en smule ubehageligt. Men glidecremerne er her designet på en måde, så det føles behageligt og rart. Idéen er, at de ekstra stimulanser skal supplere den naturlige stimulans, som du eller din partner får under sex.

Prøv dig frem

Det er ikke til at sige, præcis hvilken type af økologisk glidecreme, som vil være bedst til dig. Som det blev understreget i starten af denne artikel, så er alle mennesker forskellige, og de seksuelle behov og præferencer er det samme.

Derfor er det bedste, du kan gøre, er at prøve dig frem. Start med én type af glidecreme, og se om den er noget for dig. Hvis den er, kan du nøjes med den, eller du kan langsomt udvide dit udvalg med en anden type. Hvis den ikke er, så skal du måske prøve en anden glidecreme, før du giver helt op.

Sex handler om samtale

Glidecreme er på ingen måde et voldsomt eller invasivt supplement til sexlivet. Det er et stille og roligt produkt, som de fleste mennesker vil være glade for at bruge. Dog er det meget vigtigt, at du husker, at du skal have din partner med på legen.

Det værste, man kan gøre under sex, er at undlade at kommunikere. Hvis du drømmer om at prøve en bestemt økologisk glidecreme af, så skal du altid tale med din partner om det (hvis du har sådan en). Hvis du bare hiver glidecremen frem uden noget varsel, kan det nemlig virke skræmmende og grænseoverskridende.

Læs om det, før du prøver det af

Som allerede nævnt er det rimelig nemt og intuitivt at benytte sig af glidecreme. Men det skal altid føles trygt, og det skal altid føles rigtigt. Hvis du på nogen måde er i tvivl, så bør du læse om produktet, før du prøver det af.

Her er internettet heldigvis en enorm og pålidelig kilde til viden, anmeldelser og erfaringsdeling. Du kan både læse om glidecreme generelt, men også om de enkelte typer af glidecreme, og hvordan andre mennesker bruger dem i forbindelse med deres sexliv.

Vil du prøve mere?

Glidecreme er en af de mere basale ting inden for den kategori, som man kan kalde for supplementer til sex. Udover glidecremen er der således en hel verden, som du kan udforske – enten alene eller sammen med andre. Sexlegetøj er her et område, som kan give dig rigtig meget.

Hvis du vil prøve mere, så er det bare at komme i gang. Sexlegetøj kan du finde i din lokale sexshop, men du kan også undersøge de kæmpe udvalg på internettet. Her kan du også sammenligne priser og se produktanmeldelser.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk