Sexlegetøj til Kvinder

De bedste til kvinder: Lystkugler, Kærlighedskugler, Knibekugler & Elskovsæg

 

Nu har du som kvinde endelig mulighed for at styrke dit underliv med kærlighedskugler / knibekugler / lystkugler eller elskovsæg, som de ligeledes kaldes. Vi har længe haft fokus på, at det er vigtigt, at man mand såvel som kvinde holder din krop trænet og her menes ikke kun overkrop eller ben. Med lidt fokus på underlivet vil du, som kvinde føles mere stram samt have en forøget følelse, som du relativt hurtigt vil kunne mærke forskellen på under sex.

Der er derfor ingen grund til ikke at optimere dit sexliv med kærlighedskugler.

Et strammere underliv med mere følelse er nået de fleste drømmer om. Denne trend afspejler populariteten i antallet af købe knibekugler. Vi har simpelthen med et produkt at gøre, som er stødt stigende i salget og som de danske forbrugere har taget godt til sig. Det ser vi som en helt naturlig udvikling af det ligeledes øget fokus på lystkugler, som forhandlerne har fået. Der ingen tvivl om, at kunne kombinere nydelse med træning er nået man meget sjældent har mulighed for.

 

Vi vil løbende i indlægget linke til forhandlere, som vi anser som værende de bedste på markedet når vi snakker elskovsæg. Vi vil nemlig finde markedet bedste og billigste udvalg til dig, og det er vi lykkedes med – for ikke nok med at sinful har et bredt udvalg, så har de også kærligheds kugler i alle prisklasser. Dette er nået vi som formidler er ualmindelig galde for, da man som forbruger dermed får mulighed for at sammenligne diverse produkter for på den måde, at finde lige netop den variant man synes passer bedst til en.

Bækkenbundskugler billede 1

Sinful har delt deres udvalg af lystkugler op i 4 menuer således der er taget højde for netop den situation du er i. Med andre ord er der en kategori for dig, som aldrig har hørt om knibekugler før og alt andet lige efterspørger et mere opstartsvenligt produkt, således du kan komme godt i gang med det.

De har også valgt at have en kategori til dig, som har prøvet elskovsæg før og derfor måske vil prøve nået lidt anderledes denne gang. Der findes nemlig, kærlighedskugler med vibrator og andre dejlige tilbehørsmuligheder, som du helt sikkert bør undersøge nærmere.


Knibekugler
er relativt nemt at gå til, da der selvfølgelig medfølger en manual, således du ved hvordan du skal komme igang. Efter få dage med hjemmetræning, begynder du allerede at kunne mærke forskellen. Det bedste måde at udtrykke hvorledes du kan mærke forskellen er, at sige du får en helt anden fornemmelse. Det vil følges som, om din daglige ‘træning’ med elskovsægget har givet dig en styring du ikke har haft før.

Selvom det kan virke en smule svært at forholde sig til, så må den bedste cliff-hanger dog være, at du skal glæde dig til første gang du har sex efter dine øvelser. Du vil herefter vide lige nøjagtig hvad vi taler om. Vores relativt lille hold af anmeldere er intet mindre end begejstret for disse lyst kugler, og har af den grund kun rosende vendinger omkring produktets beskaffenhed.

Der findes ligeledes et væld af forskellige træningsøvelser på internettet, som du kan forsøge dig med, når du er kørt træt i de medfølgende i manualen.

 

Bækkenbunds kugler billede 2

Kærlighedskugler

Kærlighedskugler kan som sagt købes i mange varianter og ligeledes i mange prisklasser. Vi anbefaler, at du sætter dig kort ind i hvad de enkelte kan, og herefter prøver dig frem. Det er umiddelbart svært at give et entydigt svar på, hvad top 5 af kærlighedskugler er, da det simpelthen afhænger af hvordan din krop er sat sammen.

De produkter vi har billeder af i dette indlæg hører blandt til de mest solgte og må derfor antages at være de mest populære på det danske marked. Dem finder du via nedenstående link, og fordelen med dem, som du vil se er nemlig, at de forskellige har mange egenskaber. Det betyder selvfølgelig, at ønsker du en med vibrerende effekt, eller blot en mere stille og rolig for at komme igang, så er alt muligt. Husk at trykke dig ind på den kategori der passer bedst til dig, så hvis du har prøvet kærlighedskugler før, så kig på menuen ”øvet” og hvis du ikke har prøvet det før, men ønsker at starte med et opstartssæt, så tryk på ”begynder”.

 

Hvis det skulle vise sig, at du mangler svar på nogle væsentligt spørgsmål omkring kærlighedskugler står vi selvfølgelig til rådighed, og du er derfor mere end velkommen til at kontakte os på vores mail eller via nedenstående diskussions formular.

Vores anmeldere påpeger, at mange ikke rigtigt ved hvad kærlighedskugler egentligt er, eller hvordan de ser ud. Derfor har vi valgt at fremvise denne video, som tager dig i hånden og fortæller kort hvad formålet egentligt er med disse fantastiske kærligheds kugler. Tag dig den tid og se nedenstående, som medstifteren af sinful i øvrigt har lavet:

 

back to menu ↑

Knibekugler 

Knibekugler er som tidligere nævnt et synonym for kærlighedskugler, så der er helt korrekt tale om samme produkt. Faktisk er knibekugler anbefalet af jordmødre såvel som læger, da man som sagt stimulere sit underliv og samtidig træner det. Du får altså et toptrænet underliv, som er klar til livets udfordringer. Og der er ingen tvivl, om at et mere trænet underliv giver dig et sexdrive som aldrig før.

Det fungere i praksis således, som ovenstående video siger det, at knibekuglerne er fremstillet i medicinsk silikone, hvor der i knibekuglerne er indbygget metalkugler, som tvinger dig til at knibe sammen således de ikke ‘ryger’ ud af dig. Der findes ligeledes som hun viser forskellige ‘sværhedsgrader’ alt afhængigt af hvor god du er til at benytte dem, jo tidligere vil du kunne bruge den helt lille version, som må siges at være det aller sværeste.

Ingen af vores anmeldere er nået dertil endnu – men ligesom med de fleste ting man køber, og får at vide er svære, så startede de med denne, og måtte bare hurtigt konkludere at de simpelthen var nødsaget til at øve sig på de lidt nemmere versioner før de kunne tillade sig at gå igang med den helt svære version.

 

Lystkugler billede

 

back to menu ↑

Lystkugler

En lystekugle er selvfølgelig fremstillet således det på ingen mulig måde er farligt for dig at anvende dem. De er nemlig fremstillet 100% ftalatfri og der vil derfor ingen chance være for, at du får udslæt eller lignende.

En anden nævneværdig fordel fed lystkugler er selvfølgelig dets størrelse. Det egner sig selvfølgelig til det perfekt produkt, som du kan have med dig på farten. Der ingen tvivl om, at lyst kugler er lavet med øje på, at den travle forretningskvinde kan tage dem. Nu tænker du sikkert, at de må da svine forfærdeligt efter brug, og der må da være en ildelugtende duft efter du har hygget dig med dem i 10-20 minutter – dette er en myte.

Producenterne af disse lystkugler har naturligvis taget højde for, at de vil blive brugt jævnligt og af selvsamme årsag kræver det blot, at du efter brugt skyller dem i varmt vand. De er efterfølgende så gode som nye. Husk altid på IKKE at vaske dem i sæbe. Hvis du kommer til det, skal du selvfølgelig huske at skylle dem godt af således du ikke stikker nogle lystkugler med sæbe op i dig, det vil mildest talt ikke føles rart.

 

Til dem som er lidt mere udfordrende og gerne vil købe det vildeste af det vildeste er nedenstående variant et rigtig godt valg, her får du nemlig en lystkugle med vibrations muligheder, og som derfor giver en helt anden ubeskrivelig følelelse. Det vil garanteret stimulerer dig på en måde, som lystkugler uden vibrationsmuligheden ikke gør. Der er faktisk også lavet lystkugler med henblik til dig som har født, og til dig som ikke har født.

Det er nemlig et produkt, som er et grænseland til medicinsk brug hvorfor jordmødre og gynækologer anbefaler dem. De er selvfølgelig klar over, at det er kanon godt at træne sit underliv ligeledes som det er sundt at holde sig i form osv.

 

knibekugler billede 1

back to menu ↑

Elskovsæg

Elskovsæg er som det fremgår af ovenstående et produkt, som vi anbefaler til en hver kvinde uanfægtet alder. Der ingen tvivl om, at denne massage som de ligeledes tilbyder er nået der er hver at prøve. Fælles for de fleste købere af disse elskovs æg er, at de alle mere eller mindre ender med at købe endnu et elskovsæg fordi de simpelthen er blevet så glade for deres første.

Det er desuden en rigtig god indgangsvinkel til, hvis du aldrig før har haft et legetøj. Så er et elskovsæg en godt starter, da du her får et billigt produkt, som kan lidt at hvert. Du får en vibrationsmulighed og samtidig et produkt, som rent faktisk er anbefalet af fagfolk – det er vel et hver godt argument til at købe nået.

 

Dem som har haft elskovsæg i nogle år eller måneder kender helt sikkert til de små tricks, som man efter en periode med ting lærer at kende. Vi vil hvertfald gerne dele et almindeligt anerkendt trick. Man varmer simpelthen sit elskovsæg op eller køler det ned inden brug, det klart, at dit elskovs æg ikke skal være brændende varmt eller være frosset helt ned så det hænger fast i huden – så er det ikke behageligt.

Men hvis du lige lader det ligge i køleskabet i 5 minutter før brug eller i varmt vand før brug, så vil du bare have en helt anden fornemmelse en var det stuetemperatur. Denne mulighed giver tilfører selvfølgelig en lille ekstra mulighed, som gør dit produkt endnu mere spændende. Det er nået vi også anbefaler.

Generelt vil vi gerne sige, at hvis der nået som du føler vi ikke har besvaret i dette indlæg, så må du meget gerne skrive til os på mail eller herinde – som nævnt tidligere. Vi er sat i verden får at du føler, du har et overblik over et ellers uoverskueligt marked med relativt mange forhandlere, som hver især har 1000 varenumre. Det kan efter vores erfaring derfor være svært, at vide hvad man skal købe, samt hvorfor det ene produkt er bedre end det andet.

Vi håber vi med dette indlæg har lavet en form for reklame for, at du skal købe en elskovsæg / kærlighedskugler / knibekugler / lystkugler på den måde kombinere du altså nydelse med træning. Det klart vi ville gerne have kunnet have opstillet et endeligt produkt, som simpelthen var det bedste på markedet – men som vi kort har diskuteret tidligere, så er der ikke nået produkt som er markant bedre end et andet – og derfor har vi selvfølgelig på bedst muligvis forsøgt at guide dig i den rigtige retning.

Vi håber du har kunnet bruge indlægget til nået – skriv endelig dine oplevelser med kærlighedskugler således vi kan få en god dialog igang og dele sjove / interessante oplevelser med hinanden.

 

3 Kommentarer
 1. Synes i virkelig ikke det er en god idé at prøve et jadeæg. Ved godt, hvad i skriver i indlægget omkring dem. Men har bare fået dem anbefalet af to uafhængige nu og har virkelig lyst til at prøve dem.

  plus – de er jo mega flotte og kan jo næsten skjules i “plain sight”. Altså man kan jo praktisk talt ligge sådan et jade æg i vinduet og folk ville bare tro det var pynt!

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 20. maj 2018 at 12:20 am

   Hej LisLis.

   som udgangspunkt er det bare et inferiørt produkt, som bygger på gamle traditioner og “tro” fremfor rent faktisk at være udformet mest hensigtsmæssigt. Dermed ikke sagt at et jadeæg ikke kan være lige præcis den type skedeæg som gør det for dig. Men erfaring viser bare, at det ofte ikke er tilfældet. Derudover er disse æg også usædvnaligt dyre set i forhodl til, hvad de reelt tilbyder.

   Med det sagt har du da selvfølgelig ret i at de er utrolig flotte og enormt pynteværdige og super seje at gemme foran alle som uvidende går forbi vinduet eller kommer på besøg og kan stå ogkigge på noget du har lavet knibeøvelser med uden at have den fjerneste idé om, hvad det reelt er de kigger på. På den front et awesome produkt, helt enig.
   Mvh

 2. Reply
  Hilsen den forvirrede 19. maj 2018 at 11:43 pm

  Hvilke knibeøvelser anbefaler i til de forskellige typer af æg, skal man anvender anderledes øvelser når man bruger normale silikonebækkebundskugler fremfor eksempeltvis et yoniæg eller et af de andre skedeæg?

  Jeg er lidt forvirret

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik

Lovebuddy
VIND FOR 2.000 DKK
SEXLEGETØJ

Deltag og vind sexlegetøj & undertøj
til en værdi af 2.000 DKK

 

Din deltagelse er hermed bekræftet!

Der var en fejl ... Prøv venligst igen

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.