Bedste kondomer med riller

Leder du efter de bedste kondomer med riller, gnubber eller på anden måde et mønster???

Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Jeg har haft gang i den helt store test, for at finde de aller-bedste kondomer med riller, gnubber, dutter og andre funky mønstre.

Resultaterne af mine mange tests? De er lige her.

 


Se de bedste forhandlere af kondomer her


 

 

 

Hvis du er single, så er du sikkert udmærket klar over, at kondomer er et nødvendigt onde, hvis man vil undgå kønssygdomme, samt ikke mindst graviditeter.

Men faktisk behøver kondomer slet ikke betragtes som et onde i dag. For der findes nemlig rigtig mange gode modeller, der kan mere end blot beskytte dig. Dette faktum har et stigende antal danskere efterhånden fået øjnene op for, og der gemmer sig nu et utal af mere eller mindre eksotiske kondomer i mange danske soveværelser. Særligt populære er selvfølgelig de gode gammeldags rillede kondomer, der netop er designet til at give den kvindelige orgasme en hjælpende hånd på vejen.

Sådan virker de bedste kondomer med riller

Det er et velkendt faktum, at langt de fleste kvindelige orgasmer stammer fra klitoris, og så i anden omgang via skeden. Denne ”mangel” var langt de fleste af kondomfirmaerne selvfølgelig opmærksomme på, hvilken derfor i sin tid var hovedårsagen til, at de rillede kondomer opstod. Med denne opfindelse skulle der nu ikke længere være noget i vejen for, at kvinderne nu også nemmere kunne opnå orgasme via stimulering af de indre dele.

Til alle herrerne derude er der desuden også gode nyheder, idet man i dag også kan finde mange rillede kondomer, der også tager højde for mandens nydelse. Selvom de rillede kondomer ofte anklages for ganske enkelt ikke at virke, så er dette dog en sandhed med modifikationer. Der findes nemlig i dag en række mærker, der rent faktisk leverer varen, når det kommer til rillede kondomer. Det store spørgsmål er i denne sammenhæng selvfølgelig, hvilke af disse mærker holder så hvad de lover? Læs videre her, og få et lidt store overblik over hvilket mærke du skal vælge næste gang du shopper kondomer til. Køb kondom online, og spar desuden nogle kroner og ører.

Kimono MicroThin Ribbed + Sensi Dots

Lad os starte med et af de mere obskure mærker på markedet. Kimono er et mindre mærke, der stort set er ukendt i en dansk sammenhæng, faktisk kender rigtig mange amerikanere f.eks. heller ikke til dette fremragende rillede kondom. Dette betyder derfor, at du skal en tur på nettet for at kunne erhverve dig nogle af disse kondomer; men det bør dog siges, at dette ”kultkondom” er alt besværet værd, idet du faktisk får et af de sikreste, men samtidigt tyndeste og bedste kondomer med riller, der overhovedet er til at opdrive.

Fordelen ved kondomets tyndhed er åbenlys; det betyder nemlig ekstra nydelse for både ham og hende. Han får mere nydelse, netop fordi der er større følsomhed med dette kondom end mange andre mærker; hun får selvfølgelig til gengæld meget mere nydelse ud af kondomet grundet de ekstra riller. Med andre ord, så vil begge parter vinde ved at vælge dette kondom. Nemlig selve kondomets riller, knopper og prikmønstre gør dette kondom til en vinder, og det fortjener bestemt at blive introduceret til de danske soveværelser.

Adam og Eve rillede kondomer

Dette mærke er en af de helt store bestsellere på verdensplan (og især i staterne) er endnu et godt bud på et rillet kondom i verdensklasse. Dette rillede kondom fra Adam & Eve er et ekstra sikkert rillet kondom i super stærkt naturlatex, der derudover leveres med silikone glidecreme for en uforglemmelig oplevelse for begge parter. Som en yderligere bonus, så er dette mærke et af de mere økonomiske mærker på markedet, hvilket selvfølgelig ikke går ud over kvaliteten, komforten eller sikkerheden. Idet dette mærke heller ikke ligefrem er kendt herhjemme, så er det med at få købt godt ind næste gang du er en tur på nettet. Du vi betsemt ikke fortryde det.

Playboy Joy rillede kondomer

Gode gamle Hugh Hefner er jo som bekendt manden bag verdensbrandet Playboy, der nu også kan prale af sit helt eget rillede kondom. Hvis man tager en tur på f.eks. Amazon, vil man hurtigt opdage at disse rillede kondomer hører til et af de allermest populære af slagsen hos e-handels giganten. Dette skylde selvfølgelig flere faktorer, og et af dem er prisen. Du slipper nemlig med blot at betale omtrent 120 kr. for en pakke med hele 36 rillede kondomer i.

Selvfølgelig kommer der fragt oveni, men der er stadig tale om et virkeligt godt tilbud for et kondom i verdensklasse. Nu skal det jo ikke kun handle om penge; Playboy Joy er nemlig meget mere end et økonomisk kvalitetsprodukt. Dette fantastiske rillede kondom leveres med silikone glidecreme, hvilket uden tvivl vil hive begge parters nydelse op i den øverste stratosfære. Hvis man desuden læser de mange femstjernede anmeldelser af Playboy Joy, så vi man desuden opdage, at dette kondom også lugter mindre end mange af de andre store mærker; og dette er jo nok en god nyhed for de fleste, idet den typiske latexlugt nok ikke er det mest ophidsende i hele verden. Og så er det jo altid et plus at have en Playboy med sig i soveværelset.

Rough Rider rillede kondomer

Hvis du er på udkig efter et super tyndt rillet kondom, så vil du være ganske godt tjent med disse Rough Rider kondomer. I lighed med de ovenstående kondomer, så skal disse kondomer ligeledes købes på nettet. Faktisk vil du opdage, at Rough Rider stort set udelukkende får rigtig gode anmeldelser fra de mange tilfredse brugere. Oven i alt dette, så er der også tale om et rillet kondom, der til trods for det tynde design, også hører til et af de mest sikre; og det er selvfølgelig uanset om man ønsker at forhindre kønssygdommer eller uønskede graviditeter.

Trojan Ultra Ribbed kondomer med glidecreme

Den amerikanske kondomgigant Trojan bør uden tvivl også nævnes på denne liste, idet man altid kan stole på stort set ethvert af deres produkter, og dette rillede kondom er naturligvis ingen undtagelse.

Der er her tale om et helt igennem traditionelt rille kondom uden de store dikkedarer; men disse dikkedarer behøves såmænd ikke, idet Ultra Ribbed ganske enkelt gør det, det skal. Nemlig at give både manden og kvinden en nydelse i absolut topklasse. Dette skyldes det noget tykkere design, der virkelig giver plads til nogle særligt dybe riller, der virkelig vil kunne sende hende til himlen. Desuden vil det tykkere design være perfekt til de herrer, der ofte oplever en lidt for hurtig orgasme, idet følsomheden faktisk nedsættes en lille smule (uden det dog sker på bekostelse af nydelsen).

ONE 576 Sensations

Endnu et fantastisk rillet kondom, der ganske hurtigt vil kunne findes i enhver god webshop på nettet; det lidt kryptiske navn på kondomet henviser til det samlede antal knopper, der er at finde på hvert enkelt kondom; og 576 af slagsen er faktisk rigtig mange. Det store antal knopper på dette kondom holder hvad det lover, og vil helt sikkert være en fast bestanddel i natbordsskuffen, når i først har prøvet det en enkelt gang. Når dette så er sagt, så er der dog tale om 576 knopper i en lidt mindre størrelse, hvilket er med til at give en rigtig behagelig, men noget diskret oplevelse. Sidst men ikke mindst er dette rillede kondom designet med begge parter i baghovedet, idet der her er tale om et rigtigt tyndt kondom, der også vil give herrerne en perfekt oplevelse.

Trojan Ecstasy pakken

Endnu en vinder fra Trojan, og et godt bud til os danskere, der jo er nødt til at købe dette mærke over nettet. Med denne pakke får du ikke blot én slags kondom, men faktisk en stor del af Trojans sortiment af rillede kondomer – faktisk hele 26 af slagsen. I denne fremragende pakke finder du b.la. Trojans Double Ecstacy, der i årevis har været en rigtig storsælger for Trojan. Det der gør Double Ecstacy særligt er, at den leveres med ekstra glidecreme på indersiden, hvilket har vist sig at være rigtigt populært hos herrerne. Samtidigt får kvinderne nogle intense riller, idet de selvfølgelig heller ikke skal snydes. Derudover kan man i denne pakke finde Trojans Pure Ecstacy, der er det perfekte rillede kondom med glidecreme på både inder- og ydersiderne. For dem, der vil hive deres riller op i sværvægtsklassen, kan man også finde de førnævnte Ultra Ribbed kondomer, samt de helt forrygende Fire & Ice Ecstacy rillede kondomer.

Sidstnævnte skiller sig ud fra mængden ved at have en glidecreme på både inder- og ydersiderne, der skiftevist prikker, kilder og varmer til glæde for begge parter. Eneste problem er, at det kan måske godt være, at orgasmerne kommer hurtigere nende man lige regner med. Samtlige kondomtyper i Ecstacy serien er designet med ekstra riller ved kondomets base, og leverer suveræn komfort med den lidt større spids. Prøv dem alle, og beslut dig derefter for, hvilken en der er din favorit.

Durex Intense Sensations kondomer

Nu kommer der så endelig et kvalitetskondom, der langt nemmere kan findes på de hjemlige breddegrader, og disse kommer fra Trojans nærmeste konkurrent Durex. Durex har siden begyndelsen af forrige århundrede leveret kondomer til millionvis af mænd, og kan dermed sagtens siges at være eksperter på området, og kan måske endda kaldes for det bedste kondom i verden. Et af de seneste skud på stammen fra Durex er de såkaldte Intense Sensations rillede kondomer, der leveres med en lang række ekstra store knopper, der igen og igen udråbes som favoritet blandt de mange brugere. Et af de helt store kritikpunkter ved mange rillede kondomer er, at man rent faktisk ikke mærker den helt store forskel i forhold til almindelige kondomer.

Dette problem ophører med at eksistere med Intense Sensations, idet et flertal af de anmeldelser man kan læse på nettet, rent faktisk hævder at kunne mærke en væsentlig forskel. Endelig et rillet kondom, der gør hvad det skal!

Durex Performax Intense kondomer – et af de bedste kondomer med riller

Et andet Durex kondom, der helt sikkert fortjener en podieplads. Dette er uden tvivl en af de bedste kondomer med riller. Hvis du er på udkig efter både riller og knopper, så har du hermed fundet det helt perfekte kondom. Med en række dejlige riller ved kondomets rod, og en masse knopper længere op ad kondomet, vil dette vidunder være en kærkommen tilføjelse til stort set ethvert soveværelse; og nå ja, Intense Sensations kommer endda med en særlig glidecreme, der er i stand til holde den mandlige orgasme en smule tilbage, hvilket rigitg mange kvinder nok ikke vil være helt utilfredse med. Så hvad venter du på? Tag en tur i din lokale Matas eller en af de mange danske webshops, der har disse rillede vidundere i deres varesortiment.

SKYN Extra Studded Kondomer

Et andet af de helt store mærker på markedet er det amerikanske firma SKYN, der her kommer med et lidt anderledes bud på et rillet kondom. Det der adskiller disse kondomer fra mange andre er, at de er specielt designet til mennesker, der er overfølsommer overfor latex. Extra Studded er i stedet fremstillet af polyisopren, der netop ikke påviker folk med allergier overfor latex. Derudover er Extra Studded et af de tyndere rillede kondomer på denne lille liste, og kommer desuden udstyret med en række pirrende riller til at forhøje nydelsen hos de mange kvinder, der netop har givet dette fantastiske kondom tommelfingeren op. Prøv derfor næste gang du tager en tur på nettet, at investere i et par pakker SKYN, hvis du skulle føle dig inspireret til at prøve noget nyt på de hvide lagner.

Lelo Hex kondomer

Sidst men ikke mindst finder vi Lelo Hex, der strengt taget ikke markedsføres som et rillet kondom. Når dette så er sagt, så har rigtig mange brugere faktisk oplevet en effekt , der ligner den man finder hos de traditionelle rillede kondomer. Derfor vil vi også tillade os at kalde dette et af de bedste kondomer med riller.

Dette skyldes, at Lelo Hex faktisk er designet med en smule tekstur, så man kan faktisk med en vis ret godt kalde disse fremragende kondomer for rillede modeller. Det der desuden gør disse kondomer særlige, er deres geometriske design, der resulterer i et ekstra smidigt og fleksibelt kondom. Dette gør Lelo Hex til en rigtig sikker løsning, samtidigt med at man også får en fantastisk oplevelse ud af at bruge det. Idet Lelo ikke er det største mærke i verden, så skal det jo nok igen bestilles på den anden side af atlanten. De kan altså noget, de der amerikanere, når det kommer til rillede kondomer.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk