Bedste Glidecreme med smag

Leder du efter den perfekte glidecreme med smag?

Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Mit navn er Anne Katrine, jeg er blogger og tester her på siden. Og jeg har gjort dig en kæmpe tjeneste.

Jeg har testet alle glidecreme med smag på markedet.


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


Hvorfor denne udvikling?

Internettet har sandsynligvis gjort sit for den langt større udbredelse af sexprodukter, idet man jo ganske diskret kan få sine sexprodukter leveret direkte til din hoveddør. I denne forbindelse vil det være relevant at nævne, at der selvfølgelig også er sket en markant forbedring og udvidelse af de fleste sexprodukter i takt med det langt større marked; og det er her den gode gamle glidecreme kommer ind i billedet.

Lige som man går og føler sig sikker på, at nu kan der ikke ske mere på denne front, så opdager man at man nu kan få mange glidecremer i et stort smagsudvalg. Dette kan selvfølgelig gøre ens valg af glidecreme en kende mere vanskeligt, idet der vitterlig findes tusindvis af valgmuligheder på markedet i dag.

Læs vejledningerne grundigt inden du anvender glidecreme

Selvom glidecremer med smag efterhånden har eksisteret et stykke tid, så har smagsudvalget aldrig været større. Der findes nemlig stort set noget for enhver smag (som du snart vil opdage), og disse kan endda fås i både vandbaserede eller silikonebaserede udgaver. Men hvorfor er dette nu nødvendigt spørger du måske dig selv? Det korte svar er selvfølgelig, at det er det strengt taget ikke. Når dette så er sagt, så vil tilføjelsen af en glidecreme i yndlingssmagen stensikkert gøre oralsex til en langt mere behagelig oplevelse.

Der er jo trods alt ikke rigtig noget, der smager værre en et traditionelt kondom. Eneste minus er dog, at du skal være omhyggelig med at læse vejledningerne inden du anvender en glidecreme med smag, idet der muligvis vil kunne opstå allergiske reaktioner. Visse mærker kan nemlig indeholde tilsætningsstoffer, som man kan være allergisk overfor.

Desuden er det ikke alle glidecremer med smag, der er velegnet til vaginalt eller analt samleje, idet man f.eks. kan risikere at få svamp eller andre infektioner. Så vær derfor en smule forsigtig. Du får et godt udgangspunkt, hvis du læser denne glidecreme guide, så du nemmere kan finde netop den glidecreme med smag, som passer perfekt til dine smagsløg.

Er en infektion altid garanteret?

Nej det er det faktisk ikke. Det vil først og fremmest  være en god idé, at vælge en glidecreme uden sukker. På denne måde slipper du nemlig for at pådrage dig en ubehagelig infektion. Glycerin bør desuden også undgås. Hvis din yndlingssmag nu engang kun eksisterer med disse to ingredienser, så er der her et lille tip, der kan gøre disse glidecremer anvendelige i en håndevending.

Du skal nemlig blot give kondomet en hurtig vask efter forspillet er afsluttet, og du vil nu have grønt lys til at tage det hele til næste niveau. Dog anbefales det, at skifte til et almindeligt kondom, hvis der er tale om egentlig penetration. Det er først og fremmest langt mere idiotsikret, og samtidigt behøver man ikke tage sig fjollet ud, fordi man nu skal til at vaske det påførte kondom.

En hurtig lynguide

Nu hvor du er blevet introduceret til de smagsfyldte glidecremers magiske verden, så er du nu klar til at gå på opdagelse i nogle af de allerbedste glidecremer, der i dag kan købes på nettet.

Sliquid Swirl – kirsebær og vanilje glidecreme

Denne glidecreme med det temmelig besynderlige navn er første stop på din rejse ind i en ny verden af smagsoplevelser. Denne velsmagende glidecreme kan købes mange steder på nettet til en rigtig god pris (under 100 kroner), og har hurtigt vist sig at være en favorit blandt dens mange brugere; og så har denne glidecreme oven i købet ikke sukker tilsat. Underholdningen i soveværelset er dermed garanteret.

Aloe Cadabra Organic Personal – økologisk mint for for alle pengene

Ja du hørte rigtigt. Der er her tale om en vaskeægte økologisk glidecreme, der udover at være PH-neutral, ikke indeholder nogen som helst kunstige tilsætningsstoffer. Hvis du er på udkig efter en vandbaseret glidecreme, der lægger vægt på det naturlige, så går du betsemt ikke galt i byen med Aloe Cadabra; og så smager den i øvrigt også fantastisk frisk med et diskret strejf af mint.

Passions Lubes Water Based Licks-  glidecreme med vandmelon

Denne vandmelon glidecreme er vandbaseret og superglat. Det har ikke noget sukker eller kunstige sødestoffer, og det føles aldrig klæbrig ved berøringen. Hvis du vil bruge det med et legetøj, forringes det ikke silikonen, og det er kondomsikkert. Hvis du er fan af vandmelon Jolly Ranchers, kan denne smøreolie være din favorit.

Maple Holistics – som at tage en tur i skoven for at plukke bær

Næste produkt på denne liste er ligeledes et rent naturprodukt, og leveres helt uden tilsætningsstoffer, men i stedet rigelige mængder aloe vera. Netop tilsætningen af denne alsidige kaktus gør denne glidecreme mindre klæbrig end mange andre mærker på markedet, hvilket giver en utroligt behagelig oplevelse med blot et par enkle dråber.

Wet – den perfekte blanding af kiwifrugt og jordbær

Denne smagskombination, der er kendt fra især læbepomader, er nu også at finde i din glidecreme.

Dette produkt er ligeledes vandbaseret, og har selvfølgelig ikke skyggen af sukker i dens opskrift. Du kan desuden uden nogen som helst problemer anvende denne farveløse glidecreme med stort set alle kondomer, der i øvrigt er perfekt til oralsex. Netop fordi Wet ikke er farvet, så behøver du desuden heller ikke være bange for at svine dit sengetøj til. Dog indeholder den glycerin, så hvis du er allergisk, så er du bedre stillet med at andet produkt.

Wicked Sensual Care Aqua  – glidecreme, der bringer wienerbrødet ind I soveværelset

Der er nu engang ikke noget, der lugter bedre en fiskhentede kanelsnegle direkte fra bageren. Stort set alle elsker nemlig kanel på deres søde sager. Dette har det amerikanske firma Wicked valgt at basere denne lidt særprægede glidecreme på.

Denne vandbaserede og superglatte kanelbombe vil måske ikke være i alles smag, men man kan i det mindste sige, at den er temmelig unik. Når dette så er sagt, så bør du ikke snyde dig selv for at prøve dette produkt – også selvom du måske er lidt skeptisk. Dette skyldes først og fremmest dens rigtig gode egenskaber under oralsex, og faktisk er smagen slet ikke så slem, idet der ikker er tale om en overbelastning af dine smagsløg (kanelsmagen er nemlig forholdsvis diskret).

Doc Johnson CandiLand Sensuals – den perfekte samlepakke til enhver smag

Denne samlepakke er perfekt, hvis du enten er eventyrlysten eller blot har lyst til at prøve nogle forskellige produkter, så du kan finde din favorit. Alle glidecremerne i denne pakke er naturligvis fuldstændig fri for allergifremkaldende midler, og pletter desuden ikke dit sengetøj. Ved at investere nogle ekstra kroner hos Doc Johnson, vil du først og fremmest få et kvalitetsprodukt, der vil få alt til at glide en hel del nemmere.

Dernæst får du også fem fantastiske og interessante smagsvarianter med denne pakke. Kast dig f.eks. ud i candyfloss glidecremen, der kan give dig et ekko af en tidligere tur i tivoli. Du kan f.eks. også prøve klassisk jordbær-, vandmelon-  eller mintsmag, hvis dette mere er din kop te. Sidst men ikke mindst finder du sågar den temmelig eksotiske røde lakridssmag til en særligt interessant oplevelse for smagsløgene.

Wicked Candy Apple – kandiserede æbler til den søde tand

Denne fremragende glidecreme smager ganske enkelt af kandiserede æbler, og er den perfekte blanding af sødt og surt. Dette produkt indeholder dog sukker, så det vil absolut være hensigtsmæssigt udelukkende at bruge det til oralsex, og så skifte til et almindeligt lidt senere. Denne glidecreme er selvfølgelig også farveløs, hvilket gør den til en langt mindre rodet affære.

Sliquid Swirl Flavored – ikke blot en enkelt glidecreme

Lidt atypisk er der her ikke tale om en bestemt glidecreme, men i stedet et firma. Dette amerikanske firma skal have et ordentligt skulderklap med på vejen, når det kommer til smagsvarianter – der selvfølgelig alle er økologiske og helt uden tilsætningsstoffer.

Udvalget er nemlig kæmpestort, og dette betyder faktisk, at du ikke behøver lede længere end Sliquid til natbordsskuffen. Blandt de mange smagsvarianter bør især nævnes:

  • Hindbær
  • Pina Colada
  • Grønne æbler
  • Banan
  • Vanilje

Durex Saucy Strawberry Pleasure – en vaskeægte klassiker

Durex er en gigant på kondommarkedet, og har mere end hundrede års erfaring med at producere kondomer og selvfølgelig glidecremer. Det er derfor ikke overraskende, at firmaet også er leveringsdygtig i gode glidecremer med smag.

Prøv ganke enkelt blot deres klassiske jordbærsmag, der uden tvivl vil gøre sig godt hos rigtig mange mennesker. Og fordi der netop er tale om et af verdens største mærker, så er kvaliteten selvfølgelig garanteret (samtidigt er reklamationer og refusioner betydeligt nemmere). Denne glidecreme leveres i en diskret og praktisk lille flaske, der nemt kan gemmes i skuffen, eller endda kan tages med i håndtasken.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk