Erotisk Novelle: At være nøgen (en personlig sexnovelle)

Hvorfor har jeg lyst til at være nøgen, været sexet, gøre mig til, vride mig og få dig til aldrig at glemme mig.

Jeg står der på badeværelset, og mærker kulden fra gulvet under mine fødder, sive langsomt op gennem min krop og giver mig stive brystvorter.

Jeg laver trutmund til mit spejlbillede, vrider lidt i kroppen på alle leder og kanter, jeg begynder at blive varm i kroppen, så jeg puster forsigtigt på mine brystvorter og hiver lidt i dem, med mine fingre for at de skal forblive stive.


SKYND DIG: Eksklusivt tilbud til LoveBuddy.dk sexnovelle læsere.
Gør som de fleste og spar penge i dag.

Spar 50% på sexlegetøj →


Tanken om at du står lige bag mig, og gnider dit stive lem op ad min nøgne numse, holder dine hænder om min hals og lader dem forsigtigt glide ned over mine bryster, tænder mig.

Jeg lader mine hænder glide fra brysterne og ned over maven, jeg kigger på mit spejlbillede og elsker tanken, om den varme mørkglødet hud under fingrene.

Erotisk novelle billede

Mine tanker fortsætter, og jeg kan næsten mærke, hvordan dine hænder holder om mine hofter, jeg skyder numsen bagud for at gøre mig til, du lader dine bukser falde og dit lem klasker mod min ryg, du lader den glide ned mellem mine balder og om i fissen på mig, jeg kan mærke at dit lem bliver vådt af mig, og du lade det glide op og ned mellem mine balder, og helt om fissen.

Jeg skyder ryg, og mit lange mørke hår rammer numsen, du griber fat om det med den ene hånd og holder godt fast, mens du langsomt lader dit stive lem glide op i mig. Den første følelse når dit opsvulmede pik hovede glider langsomt op i mig, er ubeskriveligt dejligt og giver mig gåsehud, du skubber mig i ryggen og lader mig falde forover, nedover vasken.

Dine store stærke hænder holder om mine hofter, mens du knepper mig nådesløst hårdt bagfra og kigger mit ansigts spejlbillede, jeg nyder det. Pludseligt, høre jeg en dør gå og dine fodtrin slentre hen ad gangen, jeg vågner op, kigger mit spejlbillede og børste mine tænder.

Du åbner døren til badeværelset og kigger på mig, jeg er helt svedig og har røde kinder, du spørger mig hvad der er galt og jeg svare, åh jeg tror jeg fik lidt træk igår og føler mig lidt syg, jeg går forbi dig og forlader så rummet, og lader så den hede drøm passere, da drømme kommer og går, og sjælendt bliver virkelige, og når de gør bliver vi ofte skuffet over at de ikke var præcist, som i drømmen.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik

Lovebuddy
VIND FOR 2.000 DKK
SEXLEGETØJ

Deltag og vind sexlegetøj & undertøj
til en værdi af 2.000 DKK

 

Din deltagelse er hermed bekræftet!

Der var en fejl ... Prøv venligst igen

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.