Anmeldelse & Test: us2.club

us2 clubus2.club matcher singler, ikke kun fra Danmark, men fra andre nationer såvel som Schweiz og Rusland. Platformen giver medlemmerne mulighed for at komme i kontakt med andre mennesker i deres område og i andre regioner.

Du kan bruge us2.club til at søge efter venskaber, venlige samtaler, en cyber-affære eller endda en kærlighedspartner. Hvis du er forretningsrejsende, er webstedet perfekt til at møde lokale, der vil have det sjovt.

 

Sådan virker det

Du kan tilmelde dig gratis til us2.club ved at vælge et brugernavn og oprette en personlig profil. Du skal uploade et profilbillede og tilføje oplysninger om dig selv. Denne information spænder fra det fysiske, som inkluderer køn, vægt, øjenfarve, højde, kropstype og kropsudsmykning til andre egenskaber, herunder religion, rygevaner, uddannelse og etnicitet.

Hvis du udfylder din profil, øges dine odds for at møde de mennesker, du er interesseret i, så du skal udfylde oplysningerne omhyggeligt. Du bør også opdatere din profil regelmæssigt for at tiltrække andre brugers opmærksomhed og endda få gratis mønter. Når du har en komplet profil, kan du gennemse forskellige profiler for at starte eller deltage i chats.

 

Betaling

us2.club er ikke en abonnementsside, og medlemskab er gratis for alle brugere, der ønsker at møde mennesker på platformen. Du har dog brug for mønter for at sende beskeder såvel som billeder til andre medlemmer. Mønter forbedrer også rangeringen af din profil. Når du har brugt alle dine gratis mønter, kan du købe yderligere mønter på hjemmesiden. Dine mønter udløber 90 dage fra den sidste log ud dato.

For at købe mønter skal du klikke på funktionen “Wallet” og derefter “Tilføj mønter.” Pakkerne, der tilbydes på us2.club, er basale, standard, premium eller ultimativ. Betalingsmulighederne afhænger af dine lokale betalingsmetoder og inkluderer forudbetalte kort, bankoverførsler og kreditkort. us2.club tager fortrolighed alvorligt, og hvis du bruger kreditkort til at betale med, vises det som “Number65 Ltd” på din bankkonto.

At sende et foto eller en meddelelse koster 40 mønter. Funktionen “Wallet” viser de mønter, du har på ethvert givet tidspunkt, og foreslår, hvad du kan gøre for at tjene gratis mønter.

 

Funktioner

Hjemmesiden har en søgefunktion, der også giver dig mulighed for at filtrere de personer, du er interesseret i. En grundlæggende søgning giver dig mulighed for at lede efter andre brugere baseret på brugernavne, placering og alder. Den avancerede søgning giver dig mulighed for at se online medlemmer, nye brugere, samt brugere med et profilbillede. Du kan også søge ved at bruge indstillingen “Interesser” baseret på medlemmers interesser.

us2.club har også en spændende funktion kaldet “Speed ​​Date”, som hjælper med at finde en tilfældig profil. Når du bruger dette system, kan du vælge “Like” eller “Spring over” til enhver profil du ser. Hvis du “kan lide” en bestemt profil, og de også kan lide dig på Speed ​​Date-funktionen, sendes en meddelelse til dine chat-sessioner, hvorefter du kan evaluere medlemmets profil. us2.club giver dig også mulighed for at markedsføre din profil for flere visninger og meddelelser. Denne funktion er tilgængelig i 24 timer, og den aktiveres ved at vælge de tre prikker øverst til højre på “Min profil”. us2.club er også designet til at køre problemfrit fra din smartphone eller tablet. Når du åbner webstedet ved hjælp af din telefon, kan du opdatere din profil, sende og modtage beskeder, gennemse billeder og profiler og redigere dine favoritter.

 

Sikkerhed

us2.club garanterer 100% sikkerhed for de oplysninger, du giver til platformen. Ved at vælge et brugernavn etableres din anonymitet, og du kan frit mingle med andre brugere. Kun en håndfuld betroet personale administrerer de personlige oplysninger, du giver, når du tilmelder dig medlemskabet, som inkluderer din race og seksualitet. Brugernes personlige data frigives ikke til tredjepart, så længe du bruger us2.club. Det er op til dig at bestemme, hvilke oplysninger du vil afsløre, når du chatter med andre brugere.

 

Sammenligning med andre datingsider

us2.club er, som navnet antyder, et sjovt websted, der lader brugere flirte med hinanden. Det bedste ved us2.club er, at du kan gennemse hundredvis af profiler, hvoraf de fleste har profilbilleder. Filtrering af medlemmer baseret på interesser vil sikre, at du har en skræddersyet pulje, hvor du kan vælge de brugere, der appellerer mest til dig. En anden fordel ved at bruge us2.club er manglen på abonnementspakker. Du behøver kun at købe mønter til de interaktioner, du vil udvikle yderligere. Denne funktion har etableret us2.club som et af de bedste datingsider for singler.

Fordele

  • Enkel og brugervenlig portal
  • Få falske brugere
  • Flotte funktioner til at flirte
  • Få gratis mønter

Ulemper

  • Du skal selv finde den rette partner
  • Begrænset søgefunktionalitet
Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk