Anmeldelse & Test: Senior.dk

Når man runder 50 år, bliver man i forbindelse med online dating betegnet som værende senior. Dette betyder dog ikke, at du ikke længere kan bruge online datingsider til at finde nye venskaber, deltage i debatter og finde kærligheden – du skal blot lede andre steder end dem, alle andre bruger. Senior.dk er en datingside for seniorer, der stadig er friske nok til at ville finde en ny kæreste eller blot chatte med andre ligestillede.

OPRET DIG GRATIS

Senior dk login – så nemt er det at komme i gang

I løbet af et enkelt minut kan du oprette et gratis senior.dk login på datingsiden. Du skal blot oplyse din fødselsdato, måned og år samt dit køn og e-mailadresse – og så er du allerede godt i gang. Din online sikkerhed betyder meget på senior.dk, derfor bliver din mailadresse naturligvis ikke vist for andre brugere, men bruges kun i forbindelse med det administrative bag hjemmesiden.

Når du først har oprettet en brugerprofil på senior.dk, vil du efterfølgende blive spurgt om du ønsker at uploade et profilbillede med det samme. Du kan dog sagtens vente, da du hurtigt og nemt kan indsætte et billede via menuen under din profil.

For at få kontakt med så mange brugere som muligt, anbefales det, at du udfylder de punkter i din profil som du har det bedst med. Nogle ønsker ikke at oplyse vægt eller kropsbygning, dog kan du udfylde andre felter såsom antal børn, uddannelsesniveau, højde, øjen- og hårfarve samt din musiksmag, dit stjernetegn og mange andre ting.

Disse informationer udfylder du ved at trykke på ’min profil’ næstøverst til højre og derefter trykker på de små blå blyanter ud for de felter, du ønsker at udfylde. Det er såre simpelt og tager kun nogle ganske få minutter når først du kommer i gang.

www senior dk – stedet hvor du kan chatte og date i ro og mag

Mange af de datingsider som de unge bruger, handler kun om at finde nye sexpartnere, eller komme hurtigt i kontakt med en ny kæreste. Dette kødmarked slipper du for som senior, da alting foregår lidt mere roligt når seniorer leder efter en ny partner eller blot ønsker at danne nye venskaber på kryds og tværs af landets regioner.

Er man ikke så ferm til det med at bruge en computer, kan man sagtens finde rundt på dating.dk, der er yderst brugervenlig i både design og dagligt brug. Mange voksne bruger denne datingside til mere og andet end bare at finde en ny kæreste.

Man kan også gøre brug af særlige features som Senior Tidende og forums, hvor alle emner bliver vendt og diskuteret. Især på Senior Tidende kan man komme nærmere ind på emnet om online dating, hvis dette er et nyt koncept for en.

Du kan naturligvis bruge Senior Tidende selvom du ikke har en profil, dette giver et fint indblik i, hvad online dating egentlig er, samt hvilke faldgruber man skal passe på, inden man bevæger sig ud i miljøet. Forums på siden kan man bruge selvom man har en gratis profil, dette betyder at du kan læse med i andres holdninger, meninger og forskellige interesseområder uden at betale abonnement for din profil.

Senior.dk anmeldelse og test

På seniordk kan du finde venskaber, kærligheden og deltage i en masse forskellige fællesskaber afhængigt af dine interesser og hobbies. Det brugervenlige design gør det muligt for dig at finde rundt uden at have de største IT-kundskaber i rygsækken.

Hjemmesiden er opstillet på en måde, der gør den utrolig nem at finde rundt på. Derudover holdes farverne i rolige og neutrale nuancer, der er behagelige for øjnene, selv efter flere timers brug. Uanset om du har tidligere erfaring med at bruge online dating eller ej, kan du nemt komme i gang med at finde lige netop dét du søger på dating.dk.

Du bliver ikke lokket til at betale for hjemmesidens services, hvis ikke du ønsker at bruge dem. Du kan derfor frit bruge både Senior Tidende og forums uden at betale – så længe du ikke trykker dig ind på betalingscenteret kan du ikke komme til at trykke nogle steder, hvor du skal bruge dit dankort.

age angry elderly senior dk

Joe, 60 år: Jeg er normalt ikke den med de største evner indenfor internettet og sådan. Jeg er glad for mit eget selvskab og det har jeg været i lang tid. Men så var det, at en af mine yngre kollegaer lavede mig en profil på senior.dk og nu har jeg det egentlig meget fint i andres selvskab. Find mig her→

ældre dame på senior.dk datingside

Grete, 72 år: Det er ved at være nogle år siden, at min mand gik borte. Som i nok selv ved, så kan det være trist, men man ved jo også at det er en del af livet. Det betyder dog ikke, at jeg ikke stadig må være lykkelig og det er jeg blevet igen, takkeværet senior. Du kan finde min profil her →

Senior dk priser – dating for seniorer er det billigste på det online marked

For at kunne bruge www dating dk til fulde, er man nødt til at betale for brug af nogle af deres services. Du skal f.eks. betale for at kunne læse og skrive beskeder direkte til andre profiler. Dog bliver du ikke snydt ved betalingen, du kan selv styre hvor meget du ønsker at betale ad gangen og er ikke bundet til at købe mere end ét abonnement ad gangen.

www.Senior-date.dk er et af de billigste steder på det online marked, hvis du ønsker at komme i kontakt med andre mennesker. Grunden til, at der skal betales for en VIP profil er naturligvis for at beskytte dig mod beskeder fra falske profiler, eller useriøse profiler, der kun er ude på at rippe dig for penge eller misbruge din tillid og tid.

I betalingscenteret kan du med dit dankort selv bestemme, hvilken af de tre betalingsmuligheder du ønsker at bruge. Du kan enten vælge at købe 1, 3 eller 6 måneders VIP ad gangen og det bliver naturligvis billigere pr. måned, desto flere måneder du køber ad gangen. Du kan derfor komme til at bruge datingsiden til fulde til senior date priser fra 69 – 125 kroner om måneden.

Husk sikkerheden på internettet – også på senior.dk

Når man bevæger sig på internettet, er der naturligvis altid en risiko for, at andre kan skaffe sig adgang til dine personfølsomme oplysninger. Online tyveri sker oftest ved hacking, hvor andre bruger særlige programmer til at komme ind bag dine login-oplysninger og tiltuske sig dine kortoplysninger således, at dit dankort kan misbruges til online handel.

Det er derfor særlig vigtigt, at du husker at have din egen sikkerhed som førsteprioritet – selv når du bruger hjemmesider, der egentlig er tiltænkt voksne og fornuftige mennesker. Du bør derfor aldrig oplyse dine kortoplysninger til andre brugere, eller oplyse dit fulde navn og adresse på hjemmesiden.

Ønsker du at tage kommunikationen med andre videre end blot hjemmesiden, anbefales det, at I i første omgang udveksler mailadresser og først derefter udveksler telefonnumre. Du bør aldrig oplyse din adresse på datingsider, da hackere derfra kan finde hjem til din private adresse og foretage rigtige indbrud.

Du bør derfor heller ikke komme med konkrete datoer for en ferierejse på nettet, da dette også kan bruges i forbindelse med indbrud – for så ved tyvene jo, hvornår du ikke er hjemme. Du kan dog sagtens skrive til andre, at du skal på ferie, dette er nemlig et godt samtaleemne, dog skal du ikke nævne hvornår du tager afsted.

senior dk forside

OPRET DIG GRATIS NU

Senior dk trustpilot – dette siger de aktive brugere af hjemmesiden

I skrivende stund er der hele 67 anmeldelser på Trustpilot. Denne service er tiltænkt de danske forbrugere, der dagligt begår sig på nettet og som ønsker at danne sig et mere generelt overblik over, hvad forskellige hjemmesider kan tilbyde samt hvordan både sikkerheden, succesraten og købsbetingelserne er på den nævnte hjemmeside.

Seniordk har på Trustpilot 2 ud af 5 stjerner, dog skal man tage anmeldelserne og scoren med et gram salt, da ikke alle brugere kommer med lige positive anmeldelser, hvis ikke de føler at deres forventninger og drømme er gået i opfyldelse.

Ud af de 67 anmeldelser er mere end 60 % af brugerne yderst tilfredse med www senior dk og under 20 % har udtalt at datingsiden er under middel eller decideret dårlig. Det er dog de dårlige anmeldelser, der trækker den endelige score ned, hvorfor man ikke altid kan stole på den generelle anmeldelse.

Kigger man derimod på de mange anmeldelser af datingsiden, vil man hurtigt se, at mange af sidens brugere har fundet kærligheden netop på senior.dk. Sidens brugervenlighed bliver også nævnt og mange kommenterer, at kundeservicedelen er i orden og at man kan få svar på sine spørgsmål indenfor kort tid.

Der vil naturligvis altid være nogle rådne æbler i kurven – dette er naturligvis også gældende i forbindelse med online anmeldelser, da ikke alle er lige venligstillede overfor datingsider. Nogle af anmeldelserne fortæller derfor at ejeren af hjemmesiden fusker med både billeder, bynavne, og at der florerer en del falske profiler på hjemmesiden – men hvem gider betale 125 kroner for at snyde andre til at tro, at de skriver med en rigtig person?

Senior anmeldelse – du kan sagtens prøve lykken her

Alt i alt er senior.dk en god hjemmeside for seniorer, der ønsker at komme i kontakt med andre ligestillede. Uanset din tidligere erfaring med både internettet, dating og brug af kommunikative værktøjer, vil du være i stand til at finde rundt på denne brugervenlige hjemmeside. Rigtig mange andre har brug senior.dk 50+ med stor succes, så hvorfor ikke?

Senior.dk er derudover et godt sted at starte sin søgen, da man i både Senior Tidende og i de forskellige forums, kan finde mange tips og tricks til, hvordan man kommer i gang med online dating. Der er endda også artikler om internetsikkerhed, som det anbefales at man læser før man går i gang. Du kan derfor trygt prøve lykken for at finde kærligheden på senior.dk.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating