Anmeldelse af sex spil: Forspillet

Nu behøver du måske ikke gå til sexolog og parterapeut, hvis du føler, at du har brug for inspiration til dit sexliv. Du kan nemlig spille dig videre med sex spillet: “Forspillet”.

Forspillet er et erotisk handlingsspil, der indeholder blandt andet 69 spillekort, blindfolds, fjerboa og andet erotisk legetøj.  Du kan bruge, når du sætter dig med din partner for at spille dig vej igennem Forspillet.

Det er ægteparret Janne & Kim, der i årevis har spekuleret over. Hvordan man laver et sjovt og frækt spil, til at sætte erotikken i gang. Der endeligt føler, at de er nået frem til en udgave, de kan stå inde for og som virker.


 

Forspillet

Forspillet anmeldelse

 

Tjek prisen

Specifikationer:

 • Medfølger:
  • Erotiske spillekort
  • Blindfold
  • Fjerboa
  • 2 Dildoer
  • Anal plug
  • 3 penis ringe
  • Satin pose til opbevaring

Et handlingsspil, som de kalder det, der fører spillerne igennem en række sjove udfordringer og oplevelser, men altid med en legende og erotisk dagsorden. Janne og Kim har mange års erfaring fra servicebranchen, hvor de begge tidligere er uddannet kokke.

“Det ligger os meget på sinde at man tænker sig om hvad man servere før man skal dyrke sex og erotik. Det lige så vigtigt at tænker over hvad du servere før planlagt sex, som når du skal motioner, og træne.

For med den helt rigtige mad i maven kan du yde meget mere, og lysten til sex stiger når du tænker over hvad du servere. Så husk det skal være let og lækkert, og gerne noget du kan spise lidt med fingere. Så husk ikke store bøffer og bearnaise før sex, men gerne kylling og fisk og let svinekød, kalvekød er også godt. Brug gerne stærke krydderier, paprika, chilli, og alle de varme krydderier er gode at blande i maden. Husk nu aldrig hvidløg, og du ved vist godt hvorfor.

Ligeledes syntes vi og mange andre at det er godt at undgå rygning, som hvidløg så lugter og smage man af røg, og det fremme ikke lysten til sex.”  – KIM

Det er nemlig ikke lige meget hvad du spiser når du skal dyrke sex, du skal ikke være fyldt op med fedt, men du skal have et let måltid, lige som du skal tilpasse vinen til din menu, så alt bliver let og lækkert.”

Beskrivelse af det erotiske spil

erotisk sexspilForspillet findes ikke mangen til på markedet. Her er ikke tale om et bræt spil. Spillet består af 69 frække handlingskort som skal trækkes efter tur, og det op til den enkelte deltager at læse kortet højt for den anden (de andre).

Og så udføre den handling som der står på kortet. Man må gerne sig pas til en handling, dog ikke de kort hvor der står smid et stykke tøj.

Den enkelte spiller kan også selv lave lidt om på det som læses højt alt efter fantasi og lyster. Vi har selv oplevet flere gange, at alle bryder ud i grin, når der ændres på det skrevne. Forspillet er ikke et endeligt erotisk spil. Men et sex spil som skal sætte fantasi og ønsker i gang hos de enkelte deltager.

Spillet kan som der skrives spilles af helt op til 8 deltager, men der kan da også være flere.

Der vil jo bare ske det at kortene skal vendes og så fortsætter man spillet. Det har dog aldrig alene eller med flere deltager lykkedes os at spillet færdig. Det sker gerne det lysterne tager over og så kan det være svært at fortsætte spillet. Og det jo lige netop det forspillet skal gøre. Nemlig sætte gang i den erotiske leg mellem par og flere par. Så har spillet jo vist sit værd, og som vi skriver i reglerne.

Så vinder alle der spiller forspillet. Det tør vi godt love, og hvis du ikke ved hvornår du har vundet. Så skal du ikke spille sexspillet. Forspillet skal altid spilles med et smil på læben. Og med lyst til at det hele ender med erotik og sex mellem parterne.

Forspillet findes nu i to udgaver den originale til 769 kr. med masser af frækt lege tøj, som følger med. Og en ny light udgave uden alt det frække legetøj fordi i selv har det i skuffen.

Læs mere her

Regelmæssig sex er sundt

Det er vigtigt for Janne og Kim at understrege, at regelmæssig sex i høj grad er med til at gavne vores sundhed, forebygge sygdomme, give mere stabil søvn og generelt øge livskvaliteten. Det er en del af deres formål med at lave Forspillet.

Vi har på vores siden oplysninger om at 32 af de mest almindelige livstilssygdommer kan kurreres eller blive letter at leve med, hvis man dyrker regelmæssig sex. Så også her har en bagtanke med at man skal dyrke mere sex i de små hjem. Om man gør med som par eller med flere par er jo helt op til ens ønsker og erotiske drømme.

Vi skiver også hvad oxytocin, kortisol, dopamin og endorfiner samt flere stoffer og hvad de gør ved din krop og sind når du dyrker sex. Så giv dig tid og kig vores hjemme side igennem, www.forspillet.dk så kom og brug lidt tid og køb spillet. Så skal det nok bliver en fræk aften for jer.

Vi vil gerne her til sidst slå et slag for vores foredrag om swingerlivet. Dette foredrag holder vi som arrangementer med tilmelding. Se på vores side, hvornår næste foredrag er dato sat til.

Vi tager også ud til klubber og foreninger med vores foredrag skriv og spørg så svare vi gerne på jeres spørgsmål. Har i ligeledes spørgsmål omkring spillet.

Vi forsøger at besvare alle mails samme dag som de lader i vores indbakke. Men husk vi håndtere både mail og bestillingerne og vi håndtere altid bestillingerne før vi svare på mail.

Forspillet sælges gennem butikker i hele landet. Du finder spillet ved at klikke her.

Hvad syntes du om indlægget?

   Efterlad et svar

   Lovebuddy.dk