Anmeldelser af dating sider

Anmeldelse & Test: 40plus

Ønsker man at blive en del af et af landets bedre datingsider for kvinder og mænd, der er trådt ind i de voksnes rækker, skal man prøve lykken på 40plus. Denne datingside er kun for brugere, der som navnet antyder har rundet de 40 år, men stadig leder efter både kærlighed, venskaber og hygge. Datingsiden har mange gode funktioner, der gør, at man hurtigt kommer i kontakt med andre mennesker gennem forums, grupper og events.

OPRET DIG GRATIS

Profilen er oprettet i løbet af ingen tid på 40plus

Har man først besluttet sig for at prøve lykken og søge efter sit livs nye kærlighed, kan man hurtigt komme i gang på 40plus.dk. Det tager kun 2 minutter at oprette en gratis profil, hvorefter man kan begynde at bladre rundt og se ens muligheder for kontakt.

For at kunne oprette en profil skal man som minimum være fyldt 40 år, dette styres ved, at man i menuen for profiloprettelse ikke kan vælge et fødeår, der er yngre, end at man på tidspunktet vil være fyldt 40. Der bliver dog ikke holdt synderligt meget kontrol med dette fra administrationens side, hvilket betyder, at man som 30-årig sagtens kan oprette en profil og blot lyve sig ældre, end man er.

Dog kan man som bruger anmelde andres profiler til 40plus.dk’s kundeservice, hvorefter disse falske profiler vil blive slettet med det samme. Det samme sker, hvis man anmelder af andre grunde som for eksempel økonomisk svindel eller salgsteknikker.

Når man opretter en profil på en side som40 plus dating, er det naturligvis vigtigt, at man holde en så ærlig tone som muligt. Dette er naturligvis for, at både du og dine nye bekendtskaber skal føle jer trygge i kommunikationen og for at gøre det nemmere, hvis I en dag beslutter jer for at mødes udenfor skærmen.

Dating 40 plus – når du aktivt søger kærligheden

Der findes mange gode grunde til, at man søger ind på de danske datingsider såsom dating 40 plus. Dog er det i de flestes tilfælde i forbindelse med at søge efter en ny kæreste, partner eller endda en evig livsledsager.

I ens profiltekst kan man være åben og ærlig omkring, hvad det er man søger. Dette vil gøre det nemmere for Hr. eller Frk. Perfekt at skrive til dig, hvis også de søger det samme som dig selv. Bruger man dating 40 plus handler det ikke om at finde en ny sexpartner – det findes der andre hjemmesider til. Dog kan man sagtens diskutere intime emner i både forum og grupper, og den vej igennem finde en partner, der har de samme lyster og behov som en selv.

For at finde kærligheden er det dog vigtigt, at man udfylder så meget af ens profil, som man har det godt med. Studier har vist, at under 5 % af brugerne på datingsider gider svare på beskeder fra profiler uden billeder. Du kan derfor med fordel udfylde både højde, øjenfarve, interesser og så videre i din profil.

Derudover fanger en god profiltekst andre brugeres opmærksomhed – du kan derfor med fordel bruge ekstra tid på at skrive 10-15 linjer om dig selv og din hverdag. Dog skal du ikke gå for meget i dybden, da der ellers ikke er noget at snakke om.

Voksne bruger 40plus dk som en legeplads

Dét at søge efter kærligheden kan være en langsommelig proces, og man må i nogle tilfælde kysse mange frøer, før man finder sin prins eller prinsesse. På 40plus dk har man dog gjort det nemmere for brugerne at komme i kontakt, uden at man nødvendigvis skal bruge søgefunktionen særlig meget.

Man kan gennem en betalingsprofil få adgang til sidens funktioner. Disse er henholdsvis forum, grupper og events. Med disse kan man oprette samtaleemner som alle andre betalingsmedlemmer kan se og svare på. Dette giver allerede en smule indblik i, hvor mange aktive medlemmer der findes på hjemmesiden.

Når man bruger for eksempel fora eller grupper, vil man hurtigere også kunne finde den bestemte type, man leder efter på 40plus.dk. Dette kan for eksempel være i forbindelse med, at man opretter et forum omhandlende udendørslivet, kærlighed for naturen eller bestemte kæledyr eller noget helt fjerde.

Ved at bruge www 40plus dk som en voksenlegeplads, kan man skabe nye relationer og venskaber i løbet af ganske få øjeblikke – det handler blot om at være åben og ærlig, når man kommunikerer. At hjemmesiden kun er for brugere over 40 år betyder også, at man finder ligestillede og seriøse mennesker, der har de samme forventninger om at finde venskaber og kærlighed som en selv.

Kirsten fra 40plus

Kirsten, 46 år: Hvem har sagt, at man kan blive for gammel til online dating. Hvem end det er lyver. Det er stadig sjovt. Vi kan have det sjovt sammen. Send mig en besked →

John fra 40plus

John, 42 år: Jeg troede ikke at online dating for noget for mig. Jeg er trods alt kommet op i årene. Men indtil videre er jeg ikke skuffet. Find mig, hvis du vil mødes →

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange finder nye venner på 40plus.dk

Når man som mennesker kommer over de 40 år og er single, vil man ofte opleve en vis ensomhed på de stille aftener. Især efter at ens børn er fløjet fra reden og har fundet nye græsgange. På 40plus.dk kan man bekæmpe sin ensomhed ved at søge nye venskaber blandt datingsidens mange brugere.

Der skal også her slås et slag for at bruge hjemmesidens funktioner såsom events, forum og grupper. Disse tiltag er noget, der virkelig hjælper mange brugere med at finde nye venskaber og skabe relationer i både deres nærområde, men også på tværs af landet.

Man skal naturligvis have et plusmedlemskab for at kunne bruge disse funktioner – intet i denne verden er jo gratis længere. Dog vil man hurtigt opdage, da hjemmesiden ikke er forældet. Der bliver stadig oprettet nye events rundt om i landet på næsten daglig basis.

Er man utilfreds med udvalget af events, kan man som betalende bruger også selv oprette events – på denne måde kan du måske komme i biografen og se den film, du gerne vil, eller gå på museer eller tage på skovtur – sammen med andre mennesker, der har de samme interesser.

40plus priser – hvad skal kærlighed koste for dig?

I denne anmeldelse er det nu blevet nævnt nogle gange, at man ved at betale for et abonnement på 40plus, kan få adgang til alle hjemmesidens services og funktioner. Det er efterhånden blevet hverdagskost, at man skal betale for at have en online datingprofil, man kan bruge til noget – uanset om man vælger 40+ dating eller andre hjemmesider.

Ved at vælge én af de fire forskellige valgmuligheder for betaling af et plusmedlemskab, kan man få adgang til de førnævnte forum, grupper og events. Derudover får du også mulighed for at besvare, læse og sende beskeder til andre brugere, hvilket jo er essentielt, hvis du ønsker at komme i kontakt med andre brugere.

40plus priser er generelt set på linje med mange af de andre datingsiders priser. Dette betyder, at man som værende 40 år eller ældre får de samme muligheder som alle andre – det er altså kun i udvælgelsesprocessen af du er senior – der følger umiddelbart ikke andre goder med, som man ellers kan finde i hverdagslivet.

40plus anmeldelse – det siger brugerne selv

Siden 2006 har 40+ dating været med til at hjælpe danskerne med at finde det de søger, både i deres nærområde, men også på tværs af landets grænser. Kigger man på 40plus trustpilot, der er en af landets bedste anmeldelsessider, vil man dog hurtigt opdage, at der også her er nogle halvmugne æbler i kurven.

Når man opretter en brugerprofil på datingsider såsom 40plus, vil man hurtigt blive negativ og skuffet, hvis man ikke umiddelbart kommer i kontakt med nogen – dette resulterer oftest i, at folk anmelder siden på trustpilot som værende dårlig, snyderi, bondefangeri og andre skældsord, der bliver smidt omkring i flæng.

Ser man derimod på tallene, kan man se, at vandene faktisk er ligeligt delt på trods af den kun ene stjerne ud af de fem mulige. Der er nemlig ca. 35-37 procent, der siger at hjemmesiden er perfekt, mens ligeså mange synes, den er dårlig. Dog ligger den store forskel i de sidste 25 procent, der tenderer til at synes at dating 40 plus er god eller middelmådig, hvilket ikke har negative undertoner.

Forside-40plus

OPRET DIG GRATIS

www.40plus.dk – din vej til succes, hvis du tør

Som tidligere nævnt er det bestemt muligt at finde både ægte kærlighed, venskaber og deltage i forskellige arrangementer, hvis du vælger at bruge 40plus.dk 40+ som din egen personlige voksenlegeplads. Dog skal du huske på, at ikke alle mennesker er lige ærlige, og man kan aldrig være 100 % sikker på, hvem der sidder foran den anden skærm og sender dig smukke eller søde beskeder.

For at have din sikkerhed i orden når du bevæger sig på www.40plus.dk, skal du derfor huske på de gængse regler for internetsikkerhed. Nogle af disse kan hurtigt listes;

  • Giv aldrig andre din adresse, fulde navn eller telefonnummer
  • Oplys aldrig dine konto- og bankoplysninger andre steder end i betalingscenteret
  • Oplys aldrig datoer for, hvornår du ikke er hjemme i forbindelse med ferier og så videre.

Bruger du disse og resten af reglerne for internetsikkerhed, kan du trygt færdes på www.40plus.dk uden at frygte noget. Mange har fundet kærlig, venskaber og sociale fællesskaber på 40plus – tør du være den næste, der får opfyldt sine inderste tanker og drømme?

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik